CH bloghop december – Afscheid

Welkom bij de creative harten bloghop. Deze maand laten wij je diverse projecten zien met het thema “Afscheid”. Voor de hand liggend zijn condoleance kaarten. Maar kaarten waarin je afscheid neemt van iemand op het werk, die gaat verhuizen, op reis gaat. Noem het maar op. Ik heb echter gekozen voor condoleance kaarten. Helaas heb je deze wel eens nodig.

Ik heb gekozen om een beginners stempelset magnolia blooms set te gebruiken in combinatie met de Nederlandse stempelset “Van alles wat” met de tekst “Sterkte de komende tijd”. Hiermee wil ik laten zien dat je met heel weinig materialen en enkele kleine aanvullingen veel verschillende soorten kaarten kunt maken.

Magnolia Blooms Stempelset

De Magnolia Blooms staat in de beginners brochure. Speciaal voor de beginners is hier een bundel gemaakt met een aantal producten waardoor je direct aan de slag kunt gaan. Alles onder een bestellingsnummer 152868 voor € 55,25.

Deze bundel bevat:
* Magnolia Blooms Photopolymer Stamp Set—6 stamps
* Clear Block D
* 2 kleine inktspots in de kleuren: 1 Mossy Meadow and 1 Soft Suede
* 10 dubbelzijdige designkaarten; 5 elk met 2 designs: 10.2 x 7.7 cm
* 10 blanco notecards – gevouwen maat: 10.8 x 8.3 cm
* 10 enveloppen (13 x 9.2 cm)
* SNAIL Adhesive (lijm)

Dus genoeg om 10 mooie kaarten te maken om te versturen of zelfs om aan een bloemetje/plant/cadeau te hangen.

Maar ik heb er een twist aangegeven, zoals ik al eerder vertelde. Ik had nog grotere notecards liggen en Smokey Slate cardstock en inkt. En hier heb ik mijn condoleancekaarten mee gemaakt. Maar zelfs met alleen een extra stempelset met teksten kom je al een heel eind. Je kunt hierdoor eindeloos variëren.

De maten van mijn kaarten zijn:
* Notecard 12,7 cm x 8,9 cm
* mat 1 smokey slate 12,2 cm x 8,4 cm
* mat 2 whisper white 11,7 cm x 7,9 cm

De bloem en de tekst zijn heel simpel gestempeld met Smokey Slate inkt.

Wil je na het lezen en zien van de projecten ook deze producten aanschaffen, mail mij dan. Ik verzorg graag je bestelling. Bij iedere eerste bestelling zijn de verzendkosten voor mijn rekening. Kijk hier voor de andere mogelijkheden om te bestellen. 🙂

Hop gezellig verder om te zien wat de andere dames gemaakt hebben. Klik op de kikker. Hierdoor verschijnt de complete lijst met deelneemsters en klik op de naam onder mijn naam.
Ik wens je een heel fijn weekend en tot de volgende keer.

Groetjes,
Sandra Korten

Klik hier om naar het volgende blog te gaan.

5 comments

  1. Leoni geertsema says:

    Mooie clean and simple kaarten Sandra, zelfs voor echte beginners. Dat vind ik eigenlijk het lastigst, simpel houden! Jij ook een fijn weekend.

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)