Back on your feet – Stempel, inkt & papier bloghop

Deze maand staat de leuke set “Back on my feet” centraal. Een set waar je heel goed kaarten kunt maken voor iemand die ziek is of juist even een opkikkertje nodig heeft. Ik heb mijn set gecombineerd met de “Well Said” stempelset. Een set met heel veel verschillende teksten die je zelf kunt combineren. En bij deze set horen ook stansen met diverse teksten.

Mijn kaartje is eigenlijk heel simpel gemaakt. ik ben begonnen met het inkleuren van mijn schildpad. Hiervoor heb ik mijn Stampin’ Blends gebruikt. Onderaan vind je de kleuren terug die ik gebruikt heb.

Daarna heb ik met een lineaal strepen getrokken op mijn witte cardstock. Om en om de lichte en donkere Soft Sea Foam. De tekst “Friend” heb ik uitgestanst en ook met licht en donker Soft Sea Foam ingekleurd. Om het een beetje bling te geven heb ik de schildpad en de “Friend” tekst met de wind of Stella aangezet.

Dank je wel voor het bezoeken van mijn blog. Kijk gauw bij de andere dames voor nog meer inspiratie. Dit kun je doen door op “Volgende te klikken. Dan kom je uit bij Danielle of door op het blauw blokje met het kikkertje te gaan staan. Hier staan alle 4 de linken naar de blogs. 🙂

Product List
[152392]
€ 30,00
[103579]
€ 12,00

4 comments

 1. alottestampingfun says:

  Wat een leuk idee met die strepen achter de schildpad!

 2. Danielle says:

  Wat een schattig kaartje. Leuk ook met die Blends strepen. Gaaf idee.

 3. Miriam says:

  Wat een gave kaart, zo!
  Leuk hoe je veel verschillende elementen van stans- en stempelsets combineert…

 4. Janneke says:

  Wat een cutie Sandra ;o)

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.