Feel Good Stampin’ Bloghop – Let’s Celebrate

Hoi en welkom op mijn blog. Vandaag staat de eerste bloghop centraal van het gloednieuwe designteam van Feel Good Stampin’.

Een groep van Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we om 19.30 uur ‘s avonds met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers een projectbeschrijving (geschreven/foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Wie zijn de Feel Good Stampin’ Design Teamleden?

Klik op de onderstaande namen om naar het blog van het desbetreffende teamlid te gaan.

 1. Danielle Bennenk – Mrsbrightside
 2. Anne-Marie Breurkes-Rood van Mooi Van Papier
 3. Leonie François van Prulleke
 4. Yvonne Spikmans-Van Bruggen van The Creative Teacup
 5. Yvonne Neefjes van Stampin’ Club NL
 6. Durvina Van Broekhoven van Dutch Stampin’
 7. Marga Bultena van Marga Maakt
 8. Nina Janssen van De Stempelolifant
 9. Wilma De Korte van Let’s Stamp
 10. Janneke Dijkstra-De Jong van Happy Stampin’ 
 11. Lotte Noordzij-Walther en Melinda Meere van A Lotte Stamping Fun
 12. Sandra Korten van Sandra Korten Designs (je bent nu hier)

Ik ben vandaag aan de slag gegaan met een mooie set uit de Mini catalogus “Honey Bee bundel”. Samen met het prachtige papier uit de Sale A Bration folder is het een van mijn favorieten. Deze set biedt zoveel verschillende mogelijkheden. En dit is er een van. De komende week zal ik nog een aantal andere kaarten op mijn blog plaatsen. Maar ik verwacht dat een van de andere Designteamleden deze set ook heeft gebruikt. 🙂

Stappen project:

 1. Snij de basiskaart op 29 cm x 10,5 cm en ril deze op 14,5 cm. Vouw dubbel
 2. Snij je een designpapier op 14,5 cm x 10,5 cm. Plak deze direct op je basiskaart.
 3. Snij je tweede designpapier uit met de Stitched So Sweetly stans. (de grootste) en plak deze met dimensionals op je basiskaart.
 4. Snij 3 bijen uit met de Detailed Bee stansen. Kleur deze in zijn geheel in met de Stampin’ Blend Daffodil Delight Light. Daarna kleur je alleen de onderste helft in met de Daffodil Delight Dark. En dit herhaal je bij de andere 2 bijen.
 5. Geef de bijen een glimmertje door deze in te kleuren met de Wink Of Stelle clear glitter pen.
 6. De bijen plak je vervolgens met een gluedot op het rechthoekige designpapier.
 7. Stempel “Happy Birthday” met Memento Black inkt op een restje papier en knip deze uit. Plak deze vervolgens met een dimensional op de middelste bij.
 8. Ik heb van dit project een klein filmpje gemaakt.

Dan heb ik hier de complete werkbeschrijving voor je.

Dank je wel voor het bezoeken van mijn blog en ik zou het hartstikke leuk vinden als je een reactie achterlaat. Bedank de lezers voor hun bezoek en geef aan dat je het leuk vindt als ze een reactie achterlaten. Om naar de volgende designteamlid te gaan klik je op de de blauwe InLinkz knop en klik je vervolgens op de naam onder die van mijn naam staat om door te hoppen.


Gebruikte materialen


Honey Bee Bundle
[153792]
€ 49,50
Snail Adhesive
[104332]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Grid Paper
[130148]
€ 15,25

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je.
Bestellen kan via mijn online webshop. Hier heb ik alle gebruikte producten voor je op een rijtje gezet. Heb je al een product dan haal je heel simpel het vinkje weg en plaats je het in je winkelmand. Vergeet de “Hostesscode” niet in te vullen want je ontvangt bij een bestelling van minimaal €60,- een van de GRATIS maandproducten. Deze vind je in de rechterkolom van mijn website.
Mailen kan ook. het gratis product vervalt maar bij een bestelling van minimaal €60,- betaal je geen verzendkosten. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

10 comments

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)