International Stampin’ Up! Blog Hop

bloghop kylie

 

Welkom bij onze internationale blog hop waarin wij een aantal van onze favoriete producten laten zien die ons helaas gaan verlaten. Wij hopen dat jullie geïnspireerd raken door de projecten die jullie tijdens deze hop te zien krijgen. Het kan zijn dat je hier pas start of dat je net hierheen gehopt bent van het blog van een van de andere  Stampin’ Up! demonstratrices.

Hoe je hier ook terecht gekomen bent, je kunt rond blijven hoppen door de lijst onderaan dit blog bericht te gebruiken. Op die manier mis je geen enkele blog en kun je jezelf laten inspireren door de projecten die gecreëerd zijn door deze getalenteerde groep Stampin’ Up! demonstratrices. Mijn naam is Sandra Korten en woon in Etten-Leur, Nederland en mocht je laat zien van al deze leuke projecten enthousiast geraakt zijn en ook de Stampin’ Up! producten willen aanschaffen, dan wil ik je daar graag bij helpen. Neem gerust contact met mij op. 🙂

Welcome to our International Blog Hop highlighting some of our favourite products that are retiring. We are sure that you will find some incredible inspiration from the projects that you are about to see. 
You may just be starting the blog hop here at my blog – Sandra Korten or may have come from the person previous to me in the list. If you get off track at any time, the full lineup below will help you move along from blog to blog so you see all the projects. My name is Sandra Korten. I live in a little village called Etten-Leur in the Netherlands. If you live also in the Netherlands and were wanting to purchase some Stampin’ Up!® Products I am happy to help you. don’t hasitate to contact me. 

Ik heb mijn kaart erg clean & simple gehouden. Ik heb gebruik gemaakt van twee van mijn favoriete kleuren, Mint Macaron en Watermelon Wonder en washi tape!!! Als ik erg aan verslaafd ben is dat washi tape!! Ik heb rolletjes in allerlei kleuren, printjes en diktes. En het liefst plak ik dit overal op. Ik gebruik het in mijn Project Life album maar ook om bepaalde dingen te highlighten in mijn agenda.

My card is very clean & simple. Just the way I like it. And in two of my favorite colors, Mint Macaron and Watermelon Wonder. And Washi tape!! I am a washi tape addict! I have them in all sorts of designs, colors. I use it al lot in my Project Life pages but also to highlight something in my agenda. 

Ik heb deze kaart gemaakt met de twee producten die bij mij in mijn top 3 stonden…. De stempelset “You’re so lovely” en de washi tape van “It’s my Party”. En dan is deze mijn favoriet uit de 5 rolletjes. Zo leuk dat schuin gestreepte tape. Gewoon van boven naar beneden een stripje en je kaart ziet er al heel anders uit. De stempelset wordt meestal gebruikt bij de bijpassende kit uit de voorjaars/zomer catalogus op blz 32. Maar die heb ik al helemaal gemaakt en verstuurd dus werd het tijd om iets anders te gaan doen met de stempelset. De cirkel heb ik een paar keer in mint macaron over elkaar heen gestempeld en vervolgens de tekst. De hartjes heb ik uit goud glitterpapier geponst met de hartenborderpons. Om alles met elkaar te verbinden heb ik nog twee stripjes aan de zijkant van de kaart geplakt en verhoogd. hoeken afgerond en je kaart is klaar. Snel en simpel. Alle producten die ik heb gebruikt staan in de lijst onderaan deze blogpost.

The products I have used for this cards are in my top three. the stampset “you’re so lovely” and the washi tape from “it’s my party”. My favourite from these rolls is the striped one. Just put the tape from top to bottom on your card and your card looks great already! Here I stamped the circle a few time in the mint macaron  with the text. The hearts are punched in gold glitter with the heart border punch. Then to coordinate and combine everything I used two strips along the side of the card. rounded the corners and you have yourself a card. 🙂 Pretty easy and quick. All the products I have used are in the list below.

Bedankt voor langskomen op mijn blog en de bloghop. Je zult zien dat er zoveel geweldige kaarten en projecten voorbij komen. Dus snel kijken wie er onder mijn naam, Sandra Korten, staat om door te hoppen. En vergeet geen reactie achter te laten wat je van onze kaarten/projecten vind. Want dat horen wij graag. 🙂

Thank you for taking part in our blog hop, there are so many amazing ideas and inspiration you don’t want to miss. Remember that currently you are at my blog – Sandra Korten, so check the blog hop line up list to see who is next in the list. And don’t forget to leave a comment. We always appreciate that.

groetjes,

Sandra 🙂

Klik op de naam na mij om verder door te hoppen.

Click below my name to hop on further.

14 comments

 1. Danielle says:

  Gaaaaafffff, dat je mee mag doen aan deze bloghop San!! En wat een dot van een kaart xxx

 2. Lou says:

  I love your card Sandra. So elegant. Always love to hear that I am not the only washi tape addict! Lovely to participate in this blog hop with you.

 3. cheryll2013
  Cheryll Miller says:

  Very very pretty Sandra! Gorgeous colour combination! Love your use of washi. xx

 4. Debbie Henderson says:

  I love all the white space on your elegant card! So nice to hop with you!

 5. delidoodles
  Adele says:

  love this card Sandra, thank for sharing!

 6. lvich
  Linda Vich says:

  Such a pretty card Sandra!

 7. Narelle Fasulo says:

  Wow very nice. So beautiful.

 8. Melissa – Southern California – I'm a Tennessee girl living in southern California. I drink copious amounts of coffee and love to cross stitch, read, and travel. I'm a total geek and have a slight addiction to my Apple products and Kindle.
  Melissa (Mel's Card Corner) says:

  Your card is absolutely beautiful, Sandra! I love clean and simple cards and yours is a perfect example of that style! I’m happy to be participating in the hop with you.

 9. Sue Vine says:

  Stunning design Sandra. Just beautiful, Wow

 10. Leonibg says:

  Wat een mooi kaartje! En hoe gaaf is het dat je meedoet

 11. craftyhallett – Love to make things out of paper, string and glue. An independent Stampin' Up! UK Demonstrator and loves to teach others how to make pretty things from paper, stamps and ink
  Caroline Hallett says:

  very clever how you used the washi and its such a clean and simple card and I love it.

 12. stempelstanzeundpapier
  Sandra says:

  Clean and simple – i love that! The color combo is great, too! Thanks for sharing.

 13. michellelastsu – Top UK Stampin Up Demonstrator based in Buckinghamshire. Get in touch to buy Stampin' Up! products, request a catalogue or for ideas and inspiration.
  michellelastsu says:

  I love your card, especially the edge detail, super pretty, mwah xx