Stempel, Inkt & Papier bloghop – Tasteful Textures

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met een aantal van mijn favoriete producten. Bij een bloghop ga je van het ene deelnemende blog naar het andere deelnemende blog. Onderaan dit bericht vind je een “volgende” button. Hiermee ga je direct naar het blog van een van de andere designteamleden.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van vier Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand een specifiek Stampin’ Up! product centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma. Kijk onder het kopje ” Wie zijn wij?”. 

Iedere maand bieden we tenminste 4 online workshops aan via Facebook Live in een besloten Facebook groep. Dit zijn dus ‘Live’ workshops waarbij jij als kijker meteen met ons mee kan doen of later aan de slag kan gaan. 

Deze ‘Live’ workshops zijn verdeeld over de maand (1 per week) en vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Het uitzendschema staat in de Facebook groep. Op die manier kun je zelf bepalen of je live mee doet of de workshop later bekijkt. 

Tijdens de live workshops tonen we projecten in verschillende categorieën, o.a. Alles Behalve Een Kaart en Technieken. Deze projecten worden allemaal gemaakt met hetzelfde Stampin’ Up! product. Hierdoor krijg je super veel inspiratie voor dat specifieke product.

Ook als je geen Facebook hebt kun je gebruik maken van het ‘Live’ workshop programma van Stempel, Inkt & Papier. Jij krijgt dan de linken van de video’s per mail toegestuurd op de zondag van die week.

We hebben dit programma liefdevol geadopteerd van de dames van het ‘Crafty Carrot Collective’ en zijn erg blij dat zij ons steunen bij dit initiatief! Daarbij heb ik een hyperlink gemaakt naar hun website: http://craftycarrotcollective.blogspot.com

Hoe kun je deelnemen?

 1. Wanneer je bij één van ons in een kalendermaand voor minimaal € 50 Stampin’ Up! producten bestelt, krijg je de maand daarop gratis toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook groep. 
 2. Wanneer je één van onze directe teamleden bent krijg je iedere maand automatisch toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep. Meer informatie over het Stampin’ Up! starterspakket vind je op onze websites.
 3. Wanneer je geen klant of direct teamlid van ons bent dan kun toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep krijgen door € 15 te betalen. Wil je van deze optie gebruik maken, mail dan naar een van ons om je aan te melden:

In de maand april staat de set “Tasteful Textures” centraal . De tasteful textures bestaat uit een stempelset en bijpassende stansen. En is geweldig om achtergronden te maken of juist voor mixed media projecten. Ik laat je vandaag zien hoe ik m samen met de Parisian Blossoms set heb gebruikt. En dan in een soort van “Vintage” stijl. Deze stijl is wel een beetje buiten mijn comfort zone hoor. Maar hartstikke leuk om eens te maken.

Maten project:

 • Basiskaart: Crumb Cake 14,5 cm x 10,5 cm
 • Mat: Crumb cake 14 cm x 10 cm
 • Strook designerpapier: 14 cm x 3 cm
 • rechthoek designer papier: Stitched So Sweetly grootste rechthoek
 • Kleuren inkt: Crumb cake, Pool Party, Petal Pink, Early Espresso
 • Stempel de randen van de basiskaart met de “streepjes” stempel en sponge met crumb cake.
 • Stempel een achtergrond met de Barok stempel op de mat.
 • Stans een rechthoek uit het designerpapier en bestempel deze lichtjes in Pool Party met de “streepjes” stempel. en sponge de randen met Pool Party. Stempel een tekst rechtsonder.
 • snij een strook designerpapier (roze) en sponge deze met Petal Pink.
 • Kleur de Scalloped lace lint met crumb cake en plak daarna achter je strook designerpapier.
 • Stempel en stans de bloem (Parisian Blossom), kleur in met Stampin’ Blends, Crumb cake light/dark, Bronze.
 • Plak alles in elkaar en embellish met rhinestones en een strikje.

Meer inspiratie zien? Klik dan op de “volgende” button om naar Janneke te gaan. Of klik op de blauwe knop om alle blogs te zien.

2 comments

 1. Danielle Bennenk says:

  Wow, ook al zo’n gave vintage stijl kaart. Heel sereen in combinatie met de Parisian Blossoms.

 2. Lotte Noordzij-Walther says:

  Wat een mooierd! En ja deze set roept om vintage 🙂

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.