Feel Good Stampin’ Bloghop

Hoi en welkom op mijn blog. Vandaag staat er weer een bloghop centraal van het designteam van Feel Good Stampin’ met deze maand als thema “Holiday Extravaganza”.

Het Feel Good Stampin’ Designteam is een groep van Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we om 19.30 uur ‘s avonds met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers een projectbeschrijving (geschreven/foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Als ik aan Holiday Extravaganza denk dan denk ik een mijn droomreis! Die ik ooit een keer in vervulling wil laten komen. Hawaii! Daar zou ik wel eens naartoe willen gaan. Mooie stranden, wuivende palmen en prachtige Plumeria’s en Hibiscussen. Mijn project is daarop geïnspireerd. En de geweldige Timeless Tropical suite is bij uitstek geschikt om in deze “vakantiesfeer” te komen.

Dit project hebben de dames tijdens het Stampin’ Weekend, die ik samen met Danielle Bennenk ieder jaar organiseer, gemaakt. Een strandtasje met 3 minikaartjes/enveloppen van 7,5 cmx 7,5 cm.

Het standtasje komt uit de Dressed to Impress bundel. Ik heb crumbcake cardstock geembossed met de Coastal Weave 3d embossingfolder om zo een rieten strandtas te creëren. Burlap lint dient als de “touwen” handvatten. 🙂

In het PDF staan alle maten vermeld om dit projectje te maken.

Ik hoop dat je m leuk vind en ik hoor graag via een reactie hieronder wat je er van vond. Fijn Paasweekend en tot gauw.

Meer Holiday Extravaganza inspiratie opdoen? Hop dan verder naar een van de onderstaande dames!

Wil je ook aan de slag met deze producten. Dat kan. ik verzorg graag je bestelling. Je kunt mij een mailtje sturen of direct bestellen via mijn webshop. 🙂 Bestellingen boven de €60,- worden gratis verzonden. Dit gaat rechtstreeks via het magazijn van Stampin’ Up!

Groetjes,

Sandra Korten 🙂

Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

12 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.