Stempel, Inkt & Papier bloghop – Delightful Day

Hallo en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met een aantal van mijn favoriete producten.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van drie Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand thema centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma op Facebook. Kijk onder het kopje ” Wie zijn wij?”. 

Deze ‘Live’ workshops zijn verdeeld over de maand (1 per week) en vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Het uitzendschema staat in de Facebook groep. Op die manier kun je zelf bepalen of je live mee doet of de workshop later bekijkt. 

Ook als je geen Facebook hebt kun je gebruik maken van het ‘Live’ workshop programma van Stempel, Inkt & Papier. Jij krijgt dan de linken van de video’s per mail toegestuurd op de zondag van die week.

We hebben dit programma liefdevol geadopteerd van de dames van het ‘Crafty Carrot Collective’ en zijn erg blij dat zij ons steunen bij dit initiatief! Daarbij heb ik een hyperlink gemaakt naar hun website: http://craftycarrotcollective.blogspot.com

Hoe kun je deelnemen?

 1. Wanneer je bij één van ons in een kalendermaand voor minimaal € 50 Stampin’ Up! producten bestelt, krijg je de maand daarop gratis toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook groep. 
 2. Wanneer je één van onze directe teamleden bent krijg je iedere maand automatisch toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep. Meer informatie over het Stampin’ Up! starterspakket vind je op onze websites.
 3. Wanneer je geen klant of direct teamlid van ons bent dan kun toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep krijgen door € 15 te betalen. Wil je van deze optie gebruik maken, mail dan naar een van ons om je aan te melden:

In de maand mei staat de leuke bundel Delightful Day in de hoofdrol. De set is prefect om labels te maken om aan een bloemetje of verpakkingen te hangen. Zoals je hieronder op de foto kan zien. Door het kaartje op de foto ben ik geïnspireerd geraakt om mijn kaartje te maken.

Op de foto zie je een tag die bestempeld is. Ik heb dat idee omgebouwd tot een strook in het midden van mijn kaartje.

Project beschrijving:

 • Plak de boven en onderkant van je kaartje af met schilderstape. Hierdoor blijft er een strook over om op de stempelen.
 • Stempel 1x in de volle inkt en direct nogmaals stempelen op je kaart zonder dat je je stempel weer beinkt. Zo krijg je een lichtere afdruk. Dat geeft een speels effect aan je kaart.
 • Tape verwijderen en ril 2 lijnen met je rilpen langs je bestempelde strook.
 • Met de dotjes in de set heb ik een stuk Daffodil Delight bestempeld en daarna de vlinder uitgestanst (Butterfly Beauty)
 • De tekst is geembost op Pool Party cardstock

Wil je nog meer inspiratie opdoen met deze geweldige set, neem dan een kijkje op de blogs van de andere dames en schrijf je in voor de maand mei (€15,-) of plaats een bestelling van min €50,- waarna gratis toegang krijgt in onze speciale facebookgroep.

Alle gebruikte producten zijn verkrijgbaar via mijn webshop. Je kunt hier betalen via PayPal of creditcard. Heb je dit niet dan kun je mij een mail sturen. Ik verzorg graag je bestelling. Door de Coronacrisis is het op dit moment niet mogelijk om je bestelling bij mij thuis op te halen. Ik verzend je bestelling vanaf €60,- gratis naar je toe.

Ik wens je een fijn paasweekend en tot gauw!

Groetjes,
Sandra Korten 🙂

Gebruikte materialen

verkrijgbaar via mijn webwinkel
[102283]
€ 11,50
[103083]
€ 7,50
[152392]
€ 30,00

4 comments

 1. Lotte Noordzij-Walther says:

  Superleuk!!!

  • admin says:

   Thanks, Lotte!

  • Janneke says:

   Wat een mooie kaart Sandra ;O)

  • Danielle says:

   Super toffe kaart, San. En die bloemetjes zijn wel favoriet bij ons zie ik 🙂

   Geef een reactie

   Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.