Laatste bestelkans!!!

Hallo en welkom op mijn blog.
Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat jullie allemaal gezond en wel zijn. Wat een rare tijd! Michel en ik werken voor een deel thuis en het andere deel op het bureau. En heb er net al een groot deel van jullie een baan bij gekregen als schooljuf. 🙂 En het gaat mij goed af. Heel af en toe moet ik even als juf optreden maar grotendeels gaat het goed. 🙂

Allereerst wil ik zeggen dat ik door het annuleren van alle thuisparty’s en workshop ik jullie ontzettend mis. Onze gezellige stempelavonden, de kletspraatjes, het contact en het lachen. Online of via de mail is toch anders. Ik hoop dat we elkaar weer snel kunnen zien. 

Gisteren is de onlineversie van de nieuwe jaarcatalogus live gegaan voor ons demonstratrices. En er komen weer prachtige nieuwe producten. Hij is geweldig!! Maar dat zeg ik ieder jaar. 😉

Er zullen een groot aantal producten niet meegaan naar deze nieuwe catalogus en met “Pensioen” gaan. Een groot deel van deze producten zullen met een leuk korting verkocht worden. Wil je ook profiteren van deze geweldige kans, bekijk dan onderstaande lijst en mail mij. Ik ga mijn best doen om ze te bestellen.

Voor mijn lieve Belgische klanten: Ik zal jullie bestelling bij mij houden tot de lockdown voorbij is. Geen probleem. Daarna spreken we af hoe en wanneer jullie de bestelling kunnen afhalen. 🙂 

Klik op het plaatje om naar de lijst te gaan.

Bestelling plaatsen?

Een bestelling plaatsen kan op 2 manieren:
Via mijn webshop. Hier kun je direct vanuit het magazijn bestellen en betaling gaat via je credit card.
– Heb je geen creditcard dan kun je ook via de mail bestellen. Ik plaats de bestelling voor je en stuur je een tikkie of Paypal betaling.

Tijdens deze Covid 19 crisis geen verzendkosten (5,95) voor bestellingen boven 25,- ipv 50,- Je bestelling zal direct vanuit het magazijn van Stampin’ Up! verzonden worden. Hou er wel rekening mee dat de verzending op dit moment iets langer kan duren dan normaal. 

In het PDF bestand zie je bij sommige producten “sterretjes” staan. Dit betekent dat er iets speciaals mee is. Ik heb ze met een kleur aangeduid. Bovenin de lijst staat wat er mee bedoeld wordt.

Aanschaffen starterspakket

Ben je ook zo’n fan van Stampin’ Up! en koop je graag de producten? Denk dan eens aan de geweldige aanbieding van het starterspakket. Stel zelf je pakket samen ter waarde van 175,- en betaal slechts 129,- .

Vanaf 5 mei kun je zelfs producten bestellen vanuit de GLOEDNIEUWE jaarcatalogus!

Kom ook in het gezellige team van de Sparkling Hearts! Op deze pagina heb ik alle informatie nog eens op een rijtje gezet voor je. 

Stampin’ Party’s en Workshops

Mijn Stampin’ Up! business draait grotendeel op thuisparty’s en workshops. Door de maatregelingen heb ik al mijn workshops moeten annuleren. Ik ben op dit moment aan het bekijken of ik deze workshops online kan aanbieden. Informatie hierover volgt op een later moment. 

Op de hoogte blijven van mijn creatieve uitspattingen/ facebooklive en of You Tube filmpjes? 
Check dan mijn social media want daar zie je het nieuws als eerste. Of abonneer je op mijn nieuwsbrief.

Ik hoop jullie snel weer te zien. 
Voor nu heel veel stempelplezier!!
En heb je vragen, stel ze gerust!

#staysave #stayhome 

groetjes,
Sandra 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.