Stempel, Inkt & Papier bloghop – Alles voor mannen

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met een aantal van mijn favoriete producten.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van drie Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand thema centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma op Facebook. Kijk onder het kopje ” Wie zijn wij?”. 

Deze ‘Live’ workshops zijn verdeeld over de maand (1 per week) en vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Het uitzendschema staat in de Facebook groep. Op die manier kun je zelf bepalen of je live mee doet of de workshop later bekijkt. 

Ook als je geen Facebook hebt kun je gebruik maken van het ‘Live’ workshop programma van Stempel, Inkt & Papier. Jij krijgt dan de linken van de video’s per mail toegestuurd op de zondag van die week.

We hebben dit programma liefdevol geadopteerd van de dames van het ‘Crafty Carrot Collective’ en zijn erg blij dat zij ons steunen bij dit initiatief! Daarbij heb ik een hyperlink gemaakt naar hun website: http://craftycarrotcollective.blogspot.com

De maand juni staat in het teken van MANNEN. Heel veel mensen hebben moeite om mannenkaarten te maken of zelfs scraplayouts. We gaan jullie in de maand jullie laten zien hoe wij dit aanpakken. Maar nu eerst een voorproefje van wat er komen gaat. Hieronder hoe je kunt deelnemen aan ons leuke programma. 🙂

Mijn mannenkaart is geïnspireerd op de leuke techniek van Bruno Bertucci. De man van een Australische Demonstratrice, Kylie Bertucci. Hij liet laatst deze techniek zien en het werd een grote hit onder de SU demonstratrices. Ook ik was onder de indruk van deze kaart. Hij lijkt heel moeilijk maar echt, geloof mij. Het is makkelijk.

Ik zal je verwijzen naar het filmpje voor de uitleg. Het is een filmpje van Kylie’s live chat maar bij de 19de minuut gaat Bruno uitleg geven over de kaart. 🙂

Omdat ik zelf niet veel “mannen” producten in huis heb. Maar meer voor meiden. heb ik het Country Club designer papier gebruikt die ik tijdens het OnStage evenement van SU heb gekregen afgelopen november.

Project beschrijving

 • Basiskaart Night of Navy 10,5 cm x 14,5 cm
 • Mat 1 Night of Navy 10 cm x 14 cm
 • Mat 2 Night of Navy 9,5 cm x 13,5 cm

Zoals je in het filmpje ziet heeft Bruno repen gesneden van een aantal kleuren cardstock. Ik heb hetzelfde concept gebruik met designerpapier. Ik had hier nog een strook van over. Deze heb ik op willekeurig manier gesneden en vervolgens op mat 2 geplakt. Toen de mat vol was heb ik al het overtollige eraf geknipt.

Deze plak je vervolgens op mat 1 en dan op je basiskaart.
De tekst komt uit de stempelset Itty Bitty Birthdays. Deze set zal ik in juni centraal laten staan in de live workshop op facebook. Mijn thema is dan ook Memorie …… een van mijn favoriete thema’s. 🙂

Hop gauw naar de blogs van Lotte en Danielle want ook zij hebben elk hun eigen set en thema. Hieronder leg ik tevens nog uit hoe je gratis toegang kunt krijgen in onze speciale facebookgroep of de linken in de maand juni kunt ontvangen.

Hop hier naar de blogs van Lotte en Danielle

Hoe kun je deelnemen?

 1. Wanneer je bij één van ons in een kalendermaand voor minimaal € 50 Stampin’ Up! producten bestelt, krijg je de maand daarop gratis toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook groep. 
 2. Wanneer je één van onze directe teamleden bent krijg je iedere maand automatisch toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep. Meer informatie over het Stampin’ Up! starterspakket vind je op onze websites.
 3. Wanneer je geen klant of direct teamlid van ons bent dan kun toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep krijgen door € 15 te betalen. Wil je van deze optie gebruik maken, mail dan naar een van ons om je aan te melden:

Veel plezier met hoppen!!

Groetjes,
Sandra

Gebruikte materialen
[144107]
€ 12,00
[152392]
€ 30,00

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je. Bij een bestelling vanaf €50,- wordt je tevens toegevoegd aan de speciale Stempel, Inkt & Papier facebookpagina voor de maand

Bestellen kan via mijn online webshop en kom in aanmerking voor een GRATIS product. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

2 comments

 1. lotte says:

  Wat een leukerd San!

 2. Danielle says:

  Wat een leuke kaart! Super zo met dat papier en die techniek.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.