Feel Good Stampin’ Bloghop

Hoi en welkom op mijn blog. Vandaag staat er weer een bloghop centraal van het designteam van Feel Good Stampin’ met deze maand als thema “Men Only”.

Het Feel Good Stampin’ Designteam is een groep van Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we om 19.30 uur ‘s avonds met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers een projectbeschrijving (geschreven/foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Ik laat je deze keer een scraplayout zien. En wederom met de Tropical Suite. Om eerlijk te zijn heb ik niet zoveel mannen spulletjes en wil laten zien dat deze suite ook voor een mannen kaart/scraplayout geschikt is. Met nog enkele restanten papier, memories & more kaartjes en embellisments ben ik de uitdaging aangegaan om deze layout te maken. met andere woorden. Maak op wat je nog hebt. 😉 Dit is het eindresultaat. En ik moet zeggen dat ik nu een paar prachtige scraplayouts heb van onze vakantie in Kos. Zo Leuk om te zien hoe alles goed samenkomt.

In mijn filmpje is het niet het gehele verwerkingsproces te zien. ik dacht dat de camera draaide maar dat bleek niet het geval. Vandaar dat ik het alleen uitleg. Maar hopelijk toch nog kijk plezier!

Meer Men Only inspiratie opdoen? Hop dan verder naar een van de onderstaande dames!

Wil je ook aan de slag met deze producten. Dat kan. ik verzorg graag je bestelling. Je kunt mij een mailtje sturen of direct bestellen via mijn webshop. 🙂 Bestellingen boven de €60,- worden gratis verzonden. Dit gaat rechtstreeks via het magazijn van Stampin’ Up!

Groetjes,

Sandra Korten 🙂

Gebruikte materialen

Product List
[152392]
€ 30,00
[103579]
€ 12,00
[148187]
€ 59,00

7 comments

 1. Leonie Francois says:

  Mooie lay-out Sandra!

 2. Danielle says:

  Prachtige lay-out, Sandra. Super tof geworden met die lagen.

 3. Anne-Marie says:

  Wat een leuke lay-out. Mooi om zo je vakantieherinnering vast te leggen.

 4. Lotte Noordzij-Walther says:

  Oh wat heerlijk he, bezig zijn met scraplayouts. Superleuk deze, bedankt voor de inspiratie! Groetjes, Lotte

 5. Durvina van Broekhoven says:

  Zo ontzettend gaaf!!!!
  Wat prachtig gemaakt en dit papier…., zucht!!

  groetjes, Durvina

 6. Wilma says:

  Geweldige lay-out! Heel gaaf gedaan Sandra!

 7. Yvonne Neefjes says:

  Schitterende lay-out! Ik kom gelijk in vakantie sferen. Gr. Yvonne

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.