Stempel, Inkt & Papier bloghop – Favoriete techn

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met een aantal van mijn favoriete producten.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van drie Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand thema centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma op Facebook. Kijk onder het kopje ” Wie zijn wij?”. 

Deze ‘Live’ workshops zijn verdeeld over de maand (1 per week) en vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Het uitzendschema staat in de Facebook groep. Op die manier kun je zelf bepalen of je live mee doet of de workshop later bekijkt. 

Ook als je geen Facebook hebt kun je gebruik maken van het ‘Live’ workshop programma van Stempel, Inkt & Papier. Jij krijgt dan de linken van de video’s per mail toegestuurd op de zondag van die week.

We hebben dit programma liefdevol geadopteerd van de dames van het ‘Crafty Carrot Collective’ en zijn erg blij dat zij ons steunen bij dit initiatief! Daarbij heb ik een hyperlink gemaakt naar hun website: http://craftycarrotcollective.blogspot.com

Ik heb meerdere favoriete technieken en dit is er een van. De kleur op kleur techniek. Ook wel ton sur ton. Op de onderstaande kaart heb ik een van de nieuwe In Color kleuren gebruikt en mijn favoriete stempelset Forever Fern oftewel Natuurlijk voor Altijd. Dit is een “distinktive ” stempelset. Hierdoor krijg je bijna een realistische stempelafdruk.

Project beschrijving

 • Basiskaart Magenta Madness cardstock 21 cm x 14,50 cm, rillen op 10,50 cm
 • Mat: Magenta Madness cardstock 9,50 cm x 13,50 cm
 • Vellum Starburst pons
 • Stempelafdruk op wishper white met Magenta Madness inkt.
 • Aangekleed met een paar clear gems

De kaart is eigenlijk heel simpel in opbouw. De basiskaart is dezelfde kleur als de mat. Zo hou je het heel rustig en eenvoudig. En is deze kaart in no -time gemaakt.

Hop gauw naar de blogs van Lotte en Danielle want ook zij hebben elk hun eigen set en thema. Hieronder leg ik tevens nog uit hoe je gratis toegang kunt krijgen in onze speciale facebookgroep of de linken in de maand juni kunt ontvangen.

Klik gauw door naar Lotte en Danielle om hun favoriete technieken te zien.

We hopen dat je na het zien van deze technieken enthousiast raakt om je spulletjes weer voor de dag te halen. Of zelfs mee te doen aan ons workshop programma. 🙂

Hoe kun je deelnemen?

 1. Wanneer je bij één van ons in een kalendermaand voor minimaal € 50 Stampin’ Up! producten bestelt, krijg je de maand daarop gratis toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook groep. 
 2. Wanneer je één van onze directe teamleden bent krijg je iedere maand automatisch toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep. Meer informatie over het Stampin’ Up! starterspakket vind je op onze websites.
 3. Wanneer je geen klant of direct teamlid van ons bent dan kun toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep krijgen door € 15 te betalen. Wil je van deze optie gebruik maken, mail dan naar een van ons om je aan te melden:

Veel plezier met hoppen!!

Groetjes,
Sandra

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je. Bij een bestelling vanaf €50,- wordt je tevens toegevoegd aan de speciale Stempel, Inkt & Papier facebookpagina voor de maand

Bestellen kan via mijn online webshop en kom in aanmerking voor een GRATIS product. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

Product List
Starburst Punch
[143717]
€ 22,00
[152392]
€ 30,00

2 comments

 1. Lotte says:

  Mooooii

 2. Yvon van Heugten Doensen says:

  leuke kaart Sandra, blijft mooi ton sur ton

  groetjes yvon

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.