Feel Good Stampin’ Designteam Bloghop – Rainbows & Butterflies

Hoi en welkom op mijn blog. Vandaag staat er weer een bloghop centraal van het designteam van Feel Good Stampin’ met iedere maand een ander thema.

Deze maand is zijn dat regenbogen en vlinders! Ik ben met de regenbogen aan de slag gegaan. Toen de nieuwe catalogus uitkwam stond deze geweldige bundel als eerste op mijn lijstje.

The right triangle bundel

In de catalogus staan een aantal leuke voorbeelden, die ik zeker nog een keer ga namaken. Deze set heb ik trouwens nog niet zoveel voorbij zien komen op de blogs van Stampin’ Up! demostratrices. Ik snap het wel hoor. Je moet wel houden van deze geometrische vormen. I LOVE IT!! Nou is wiskunde niet mijn ding en daar is geometrie natuurlijk wel een onderdeel van. Maar wat mij aantrekt in deze vormen, met name vierkanten, rondjes, driehoeken is dat het in evenwicht is. En hier kun je heerlijk mee spelen. 🙂

Ik kon helemaal los gaan met het ontwerp van deze kaart maar ik heb ‘m vrij simpel gehouden. 🙂 En in de kleuren van de regenboog alle driehoeken uitgestanst.

In de stempelset zitten ook nog leuke kleine stempeltjes die je kunt gebruiken om de driehoeken wat meer dimensie te geven.

Wil je afmetingen en kleuren weten die ik heb gebruikt, kijk dan in het PDF bestand hieronder. Onderaan dit bericht staan alle exacte producten die ik voor deze kaart heb gebruikt.

Kijk gauw bij de andere dames van het Feel Good Stampin’ Designteam om nog meer regenbogen en vlinder inspiratie op te doen.

Heel veel hop plezier en tot gauw.

Groetjes,
Sandra 🙂

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je. Bij een bestelling vanaf €50,- wordt je tevens toegevoegd aan de speciale Stempel, Inkt & Papier facebookpagina voor de maand

Bestellen kan via mijn online webshop en kom in aanmerking voor een GRATIS product. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

Product List
[102283]
€ 11,50
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50
[152392]
€ 30,00

6 comments

 1. Lotte says:

  Wat een leuke kaart – die driehoekstansen staan hoog op mijn lijstje – nu helemaal

 2. Yvonne Neefjes says:

  Hele leuke en speelse kaart. Deze bundel is zeker erg leuk, ik moet er ook maar snel mee aan de slag gaan 😉

 3. Annette says:

  Wat een leuke tekst! Deze stansenset staat ook hier nog op verlanglijstje…

 4. Yvonne Spikmans says:

  Leuke kaart! Grappig, die kleine bloemetjes op de driehoeken.

 5. Durvina van Broekhoven says:

  Wat een heerlijk frisse kaart!!

  Groetjes, Durvina

 6. Danielle Bennenk says:

  Wat mooie, echte San kaart! Super tof met die driehoek stansen.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.