Makkelijke vrijdag – Fun Fold kaart

Elke vrijdagochtend geef ik op mijn facebookpagina een live workshop. Iedere week staat er een nieuwe stempelset of ander product in de spotlight. Dit zijn clean & simple kaartjes/projecten. Met andere woorden. Kaarten/Projecten die makkelijk te maken zijn. Goed voor de beginnende stempelaar maar eigenlijk ook goed voor de gevorderde stempelaar die het moeilijk vind om eenvoudige kaarten te stempelen.

Deze live registraties op mijn facebookpagina neem ik op en plaats ik tevens op mijn You Tube kanaal en Blog. Zo is het voor een ieder te zien. 🙂

Deze week wilde ik een leuke en redelijk makkelijke fun fold kaart laten zien. Een fun fold is geen standaard kaart, maar een kaart met een leuk element erin. Deze keer heb ik gekozen voor een Explosion Gate Fold kaart zoals hij genoemd wordt.

In de video leg ik je stap voor stap uit hoe je deze maakt. Hieronder vind je ook de afmetingen voor deze kaart. Veel kijkplezier. En als je interesse hebt in het aanschaffen van de producten van Stampin’ Up! dan verzorg ik graag je bestelling. Dit kan via mijn webshop of door mij een mailtje te sturen.

Projectbeschrijving

 • Basiskaart: Cardstock Soft Sea Foam 28 cm x 14 cm, rillen aan lange kant op 7 cm, herhaal aan de andere zijde, zie filmpje.
 • Designer Series Papier: 28 cm x 14 cm, rillen aan lange kant op 7 cm, herhaal aan de andere zijde, zie filmpje.
 • Panelen:
  2 x cardstock Whisper White 13,5 cm x 6,5 cm
  2x designer series papier 13 cm x 6 cm
 • Vierkant:
  cardstock Soft Sea Foam 9 cm x 9 cm
  cardstock Whisper White 8,5 cm x 8,5 cm
 • Belly band 30,5 cm x 2,5 cm

Lieve stempel groetjes,
Sandra Korten 🙂

Producten Lijst
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Grid Paper
[130148]
€ 15,25
Bone Folder
[102300]
€ 8,50

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)