Makkelijke Maandag Kaart “Lots of Joy”

Hallo en welkom deze maandag.

Vandaag gelukkig weer een video voor de makkelijke maandag kaart. Vorige week wat computerprobleempjes gehad dus heel de week niets kunnen plaatsen. Maar deze week gaan we weer vrolijk verder.

En wel met een kerstset! Yep, je leest het goed. Afgelopen weekend plaatste ik al een bericht over de kerst stamp a stack en ik blijf deze maandag maar even in het thema. 🙂

Op blz 69 van de jaar catalogus staat de leuke kerstset “Lots of Joy” Als voorbeeld zijn er tags mee gemaakt. Het zijn “quick & easy” tags dus snel gemaakt. En inderdaad. Ik had ze alle 6 in een rap tempo klaar.

Vorige week kregen wij als demonstratrices de Herfst/wintercatalogus al in huis. En we konden de mooie seizoensspulletjes al bestellen. Officieel gaat hij per 1 september in en is geldig tot 4 januari 2016.

Wil je ook een exemplaar van de seizoencatalogus, mail dan naar: korten@ziggo.nl 
Mijn vaste klanten krijgen deze gratis toegezonden, maar ben je nieuw dan vraag ik wel om verzendkosten. Verzending is binnen Nederland. Je kunt de catalogus natuurlijk ook bij mij thuis ophalen in Etten-Leur. Dit geldt natuurlijk ook voor de Belgische Stampin’ Up! fans. 🙂


Ik wens je veel kijkplezier en tot woensdag voor weer een nieuwe versie met deze set.

Groetjes,


Sandra 🙂

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.