Stempel, Inkt & Papier Designteam bloghop – Scraplayout/ mini album

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met een aantal van mijn favoriete producten.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van drie Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand thema centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma op Facebook. Kijk onder het kopje ” Wie zijn wij?”. 

Deze ‘Live’ workshops zijn verdeeld over de maand (1 per week) en vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Het uitzendschema staat in de Facebook groep. Op die manier kun je zelf bepalen of je live mee doet of de workshop later bekijkt. 

Ook als je geen Facebook hebt kun je gebruik maken van het ‘Live’ workshop programma van Stempel, Inkt & Papier. Jij krijgt dan de linken van de video’s per mail toegestuurd op de zondag van die week.

We hebben dit programma liefdevol geadopteerd van de dames van het ‘Crafty Carrot Collective’ en zijn erg blij dat zij ons steunen bij dit initiatief! Daarbij heb ik een hyperlink gemaakt naar hun website: http://craftycarrotcollective.blogspot.com

Deze maand is het thema Scraplayouts en Mini albums. Mijn favoriete thema. In juni had ik een virtueel team retreat onder leiding van mijn upline Michelle Last, UK demonstratrice. We hebben we 2 dagen lang online workshops gevolgd, live via ZOOM gezellig gebabbeld met demonstratrices uit diverse landen. Een van de workshops was er een die door Michelle zelf is ontworpen. Deze wil ik vandaag laten zien. Een tinnen doosje met een mini album erin.

Door een aantal stroken te snijden en om de zoveel cm te rillen maak je heel snel een concertina mini album. Maak deze net zo groot als die leuke tinnen doosjes en je hebt meteen een mooi cadeau of bescherming voor je album.

De diverse pagina’s heb ik aangekleed met het prachtige papier en embellishments uit de Product Medley Boho Indigo. Een compleet pakket met stempels, stansen, designpapier, embellishments en lint. Echt een prachtige set met zelf een navulling. Dus de moeite waard.

Het album moet ik zelf nog vullen met leuke kleine foto’s. Maar hij is verder helemaal af. Nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan op de blogs van Danielle en Lotte. Ook zij hebben wat leuks voor je in petto. 🙂

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je. Bij een bestelling vanaf €50,- wordt je tevens toegevoegd aan de speciale Stempel, Inkt & Papier facebookpagina voor de maand

Bestellen kan via mijn online webshop en kom in aanmerking voor een GRATIS product. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

Product List
[153519]
€ 14,50
[153519]
€ 14,50
[152392]
€ 30,00
[152392]
€ 30,00
[103683]
€ 6,50
[103683]
€ 6,50

2 comments

  1. Lotte Noordzij-Walther says:

    Hoe leuk is die en met die prachtige Boho Indigo Suite – I love it!

  2. Danielle says:

    Super leuk albumpje! Je aankleding is geweldig!! Ik moet die van mij nog afmaken, als ik tijd heb… In 2021, haha.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.