Itty Bitty Birthday

Elke vrijdagochtend laat ik in een facebook live zien hoe makkelijk je met de producten van Stampin’ Up! kaarten/projecten kunt maken.

Op 18 september ging ik in de weer met restjes cardstock, Itty bitty birthdays stempelset en de alphabet stansen.

Ik zag laatst bij 2 van mijn favoriete kaartenmaakster deze techniek, waarin zij laten zien dat je je restjes cardstock heel goed op deze manier kunt verwerken. Gewoon stripjes snijden en onder elkaar plakken. Heel makkelijk en een leuk resultaat.

In mijn facebook live laat ik deze bovenste twee zien. De andere kaarten had ik al als voorbeeld gemaakt. Ga naar mijn facebookpagina om ook de andere filmpjes te zien of abonneer je op mijn YouTubekanaal , klik op het belletje en mis geen video meer. 🙂

Wil je deze kaarten ook maken? Dan vind je hieronder een lijst met aanbevolen producten die je via mijn webshop kunt bestellen. Ik verzorg deze graag.

Heb je geen creditcard dan kun je mij ook een mailtje sturen.
Bestellingen boven de €60,- is gratis verzenden.

groetjes,
Sandra Korten
mail: korten@ziggo.nl

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)