Feel Good Stampin’ Bloghop – Gift Giving

Hoi en welkom op mijn blog. Vandaag staat er weer een bloghop centraal van het designteam van Feel Good Stampin’ met iedere maand een ander thema.

Het Feel Good Stampin’ Designteam is een groep van Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we om 19.30 uur ‘s avonds met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers een projectbeschrijving (geschreven/foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Een deze maand staat het thema Gift Giving centraal. Wat is er leuker dan een cadeautje geven aan iemand. Kleine cadeautjes voor onder de boom, mooi ingepakt. Of juist voor tijdens het diner. Zo geef je net iets meer aandacht aan de personen aan tafel en ik weet zeker dat het gewaardeerd wordt. Ik ben aan de slag gegaan met mini Kneipp douche.

Dit doosje is gemaakt met de materialen uit de Snowflake Splendor suite.

Deze stempelset is er ook in het Nederlands. Maar ik heb deze keer de Engelse versie gebruikt.

Het doosje bestaat uit een binnenkant waar het flesje in ligt en de buitenkant is een omslag, die wordt vastgemaakt met een strik.

Zo geef je een kleinigheid net weer even wat leuker! Wil je weten hoe ik dit gemaakt heb? Bekijk dan de video. De maten van dit doosje vind je in deze werkbeschrijving.

Kijk gauw op de blogs van de andere dames om te zien wat voor leuke en mooie projecten zij gemaakt hebben met dit thema!!

Groetjes,

Sandra 🙂

Product List

6 comments

 1. stampinclubnederland
  Y. Neefjes says:

  Ontzettend leuk doosje. Prachtig zo met dit papier.

 2. sparklingmarie2308
  Anne-Marie Jeuken-Vissers says:

  Leuk San!!

 3. mooivanpapier
  Anne-Marie Breurkes says:

  Wat een sjieke kadoverpakking! Heel leuk, die ga ik zeker ook eens maken.

 4. Lotte says:

  Wat een schatje!