Uitverkoop diverse producten

Als jij van een leuke aanbieding houdt, dan is onze Last-Chance Products Sale het perfecte moment om te winkelen. U krijgt grote kortingen op uw favoriete producten uit de Jaarcatalogus 2020–2021. Hierin staan ook de bundels vermeld die in de nieuwe jaarcatalogus van 2021-2022 niet meer met 10% korting verkocht gaan worden. Veel artikelen zijn snel uitverkocht, dus wacht niet langer! Op=Op! Via mijn webshop kun je precies zien welke artikelen nog beschikbaar zijn. Bestellen in de webshop kan middels PayPal of Creditcard.

Verzendkosten zijn €5,95 ongeacht gewicht van het pakket. Is je bestelling minder dan €200,- gebruik dan de hostesscode BG27MC3G voor de maand maart, om in april een bedankje te ontvangen in de vorm van een product. Bij een bestelling van €200,- kom je automatisch in aanmerking voor de Stampin' Rewards.

STAMPIN’ REWARDS-PROGRAMMA

In de tabel zie je welke beloningen je kunt verdienen op basis van de totale waarde van de bestellingen. Bij een party krijgt de gastvrouw of -heer de Stampin’ Rewards. De beloning wordt berekend op basis van de totale partyomzet. Ook los van een party worden individuele bestellingen van klanten beloond met Stampin’ Rewards, als het besteltotaal de onderstaande bedragen bereikt.

Heb je vragen of wil je liever een bestelling via mij laten lopen? Mail mij dan. Ik help je graag.

groetjes,

Sandra 🙂

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.