Online workshop “Sweet Strawberry”

Maak 10 kaarten met de leuke bundel Sweet Strawberry! Aanmelden kan tot 12 april!

Ik heb weer een leuke online workshop voor je in petto. Maak 10 kaartje (2 van elk design) in je eigen tijd en eigen tempo middels een stap voor stap uitlegvideo. In de hoofdrol staat de Sweet Strawberry bundel.

Afgelopen vrijdag heb ik tijdens mijn facebook live weer 2 superleuke kaartjes gemaakt. Dit waren 2 van de 5 designs die we in mijn NIEUWE online workshop gaan maken. 🙂 Wil je zien welke dit zijn. Onderaan het bericht staat de opgenomen video.

Ik heb 2 opties voor je om de workshop te bestellen.
Optie 1:
Aanmelden voor de online workshop kan door mij een mailtje (korten@ziggo.nl) te sturen met je gegevens en adres. Je ontvangt van mij een bevestiging en een betaaloptie. Dit kan via PayPal, bankoverschrijving of een Tikkie.
Op 12 april bestel ik de producten. Zodra deze binnen zijn, maak ik de pakketten klaar en stuur het in de week van 19 april naar je toe. Je ontvangt van mij een track & trace nummer van PostNL.

Online workshop Sweet Strawberry € 64,25 (incl verzendkosten)
Hiervoor ontvang je:
– Sweet Strawberry bundel (156214)
– Classic Inktpad Poppy Parade (14050)
– Classic Inktpad Granny Apple Green (147095)
– GRATIS materialenpakket om 10 kaarten te maken
– GRATIS stap voor stap video + PDF bestand

Heb je een van deze producen al? Geen probleem. Vervang dit product met een product met een zelfde waarde.

Optie 2:
Plaats via mijn online webshop een bestelling van minimaal €64,25 (exclusief verzendkosten), vul daarbij ook de hostesscode FHWNTJVX in en ontvang in de week van 19 april, het materialenpakket + een link naar de video GRATIS. 

Bij beide opties is er ook nog de mogelijkheid om extra producten aan te schaffen. 
In deze workshop heb ik ook nog gebruik gemaakt van de volgende producten en zijn ook mee te bestellen.
Geheel optioneel:
– Tuxedo Memento Black inktpad (132708)
– Daffodil Delightful inktpad (147094)
– Blender pens (102845)

Mocht je nog vragen hebben, stuur mij dan een mailtje en ik neem binnen 2 dagen contact met je op. 🙂

Groetjes,
Sandra Korten
mail: korten@ziggo.nl

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)