Stempel, Inkt & Papier bloghop – Monochromatic

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met een aantal van mijn favoriete producten.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van drie Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand thema centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma op Facebook. Kijk onder het kopje ” Wie zijn wij?”. 

Deze ‘Live’ workshops zijn verdeeld over de maand (1 per week) en vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Het uitzendschema staat in de Facebook groep. Op die manier kun je zelf bepalen of je live mee doet of de workshop later bekijkt. 

Ook als je geen Facebook hebt kun je gebruik maken van het ‘Live’ workshop programma van Stempel, Inkt & Papier. Jij krijgt dan de linken van de video’s per mail toegestuurd op de zondag van die week.

We hebben dit programma liefdevol geadopteerd van de dames van het ‘Crafty Carrot Collective’ en zijn erg blij dat zij ons steunen bij dit initiatief! Daarbij heb ik een hyperlink gemaakt naar hun website: http://craftycarrotcollective.blogspot.com

Hoe kun je deelnemen?

  1. Wanneer je bij één van ons in een kalendermaand voor minimaal € 50 Stampin’ Up! producten bestelt, krijg je de maand daarop gratis toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook groep. 
  2. Wanneer je één van onze directe teamleden bent krijg je iedere maand automatisch toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep. Meer informatie over het Stampin’ Up! starterspakket vind je op onze websites.
  3. Wanneer je geen klant of direct teamlid van ons bent dan kun toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep krijgen door € 15 te betalen. Wil je van deze optie gebruik maken, mail dan naar een van ons om je aan te melden:

Mijn project is gemaakt met de nieuwste producten uit de komende mini catalogus januari-juni ’22.
Toen ik deze suite zag wist ik meteen dat ik deze wilde bestellen. De Heart & Home suite. Een complete collectie met maar liefst 2 stempelbundels, prachtige papier, lint, doilies en nog veel meer. De complete suite komt pas op 4 januari uit, dus ik kan helaas nog geen plaatjes laten zien. Maar gelukkig wel deze voorbeelden.

Ik heb een van de kleuren uit de suite gekozen om mee aan de slag te gaan. Misty Moonlight. Voeg daar de kleuren Night of Navy en Balmy Bleu aan toe en je hebt deze ingekleurde bloem. 🙂 Samen met de doilie en het designer papier maakt het een mooi geheel.

Neem gauw een kijkje bij Danielle en Lotte om te zien wat zij hebben gemaakt met dit leuke thema!

Danielle Bennenk – Mrs. Brightside

Lotte Noordzij-Walther – A Lotte Stamping Fun

Sandra Korten – Je bent nu hier

BESTELLEN

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je. Bij een bestelling vanaf €50,- wordt je tevens toegevoegd aan de speciale Stempel, Inkt & Papier facebookpagina voor de maand

Bestellen kan via mijn online webshop en kom in aanmerking voor een GRATIS product. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen. Je kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

NIEUWE MINI CATALOGUS ONTVANGEN

Ik heb de nieuwe mini catalogus in huis. Ben je klant bij mij en heb je in het afgelopen half jaar een bestelling geplaatst, dan ontvang je deze samen met de Sale A Bration folder automatisch thuis. Geen klant of niet besteld maar wil je na het zien van dit voorbeeld de catalogus ontvangen? Dat kan. Mail mij je gegevens en je ontvangt tegen een vergoeding van de verzendkosten € 3,84, de mini catalogus thuis. Bestel je in januari bij mij dan ontvang je deze verzendkosten weer terug. 🙂

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.