Feel Good Stampin Bloghop – Favoriete kleuren

Hoi en welkom op mijn blog. Vandaag staat er weer een bloghop centraal van het designteam van Feel Good Stampin’ met iedere maand een ander thema. Deze maand staat in het teken van structuur & textuur.

Het Feel Good Stampin’ Designteam is een groep van Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we om 19.30 uur ‘s avonds met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers een projectbeschrijving (geschreven/foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Ik ben sinds enkele weken weer heerlijk aan de slag met scrapbooking. Mijn eerste “liefde” en eerste kennismaking met de gehele Papercrafts wereld. En meteen eraan verslaafd geraakt.
Toen de nieuwe catalogus uitkwam, was ik meteen verknocht aan de Heart & Home suite. De zachte kleuren zoals Fresh Freesia en Pale Papaya gecombineerd met Misty Moonlight en Basic Gray spraken mij heel erg aan. Zo erg zelfs dat ik deze combi op dit moment heel vaak gebruik en ik deze gebombardeerd hebt tot favoriete kleuren.

In deze layout heb ik een foto van mijzelf met mijn vader uitgeprint op 10x 7,5 cm. Het blauwe designpapier is een restje van ong 20 x 20 cm wat ik overhad vanuit een andere layout. Deze heb ik schuin doormidden gesneden. Het ene deel is links onder geplakt en het andere heb ik nog iets smaller gesneden en rechtsboven geplakt. Een smalle strook cardstock zegelt het designpapier mooi af.

Daarna ben ik achter mijn foto gaan opbouwen met de Memory & more kaartjes die ook in deze suite verkrijgbaar zijn. En natuurlijk het prachtige boeket bloemen gestempeld in Misty Moonlight. En omdat het papier al druk genoeg is, heb ik de bloemen niet gekleurd. zo creëer je rust.

Voor de visuele driehoek heb ik nog 2 andere clustertjes gemaakt. De witte classic mat dots heb ik met de stampin’ blend ingekleurd met Cinnamon Cider en de kleine stickertjes maken de layout af.

Dank je wel voor het bezoeken van mijn blog en ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Klik op de blauwe button om de inspirerende projecten van de andere dames van het team te zien.

klik op het plaatje voor de volledig beschrijving met alle gebruikte materialen.

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je.
Bestellen kan via mijn online webshop. Hier heb ik alle gebruikte producten voor je op een rijtje gezet. Heb je al een product dan haal je heel simpel het vinkje weg en plaats je het in je winkelmand. Vergeet de “Hostesscode” niet in te vullen want je ontvangt bij een bestelling van minimaal €60,- een van de GRATIS maandproducten. Deze vind je in de rechterkolom van mijn website.
Mailen kan ook. het gratis product vervalt maar bij een bestelling van minimaal €60,- betaal je geen verzendkosten. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

4 comments

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.