Stempel, Inkt & papier bloghop – Favoriete pons

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met een aantal van mijn favoriete producten.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van drie Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand thema centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma op Facebook. Kijk onder het kopje ” Wie zijn wij?”. 

Deze ‘Live’ workshops zijn verdeeld over de maand (1 per week) en vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Het uitzendschema staat in de Facebook groep. Op die manier kun je zelf bepalen of je live mee doet of de workshop later bekijkt. 

Ook als je geen Facebook hebt kun je gebruik maken van het ‘Live’ workshop programma van Stempel, Inkt & Papier. Jij krijgt dan de linken van de video’s per mail toegestuurd op de zondag van die week.

We hebben dit programma liefdevol geadopteerd van de dames van het ‘Crafty Carrot Collective’ en zijn erg blij dat zij ons steunen bij dit initiatief! Daarbij heb ik een hyperlink gemaakt naar hun website: http://craftycarrotcollective.blogspot.com

Ons volgende thema staat in he teken van onze favoriete pons of ponsen. Mijn favoriet is er niet een maar meerdere. Het zijn de ponsen die passen op een stempelafdruk. Dat komt omdat ik niet hou van het uitknippen van stempelafdrukjes. Neem nu de nieuwe wolkpons. In een handomdraai maak je wolken voor op een kaart. En nog leuker is dat je met deze pons ook een stencil kan maken om een wolkenhemel te creëren.

Deze keer heb ik het simpel gehouden en de wolkjes uit designpapier geponst. En de regenboog is met de hand uitgeknipt. Ja, ik kan het wel hoor. 🙂 Maar deze was gelukkig simpel. Daarna heb ik m met de wink of Stelle wat glitter gegeven. Het designpapier kun je gratis bestellen als Sale A Bration product bij elke besteding van €60,- . Zie hier alle gratis producten op een rijtje.

Wil je zien wat de andere dames hebben gemaakt met hun favoriete pons. Klik dan op de blauwe Button hieronder, dan verschijnt er een link naar het blogbericht van Danielle en Lotte. 🙂

SIP:

Hieronder vind je een lijst met de gebruikte materialen. En deze maand ontvang je nog steeds een gratis Sale A Bration product bij iedere besteding van €60,-.

Hoe kun je deelnemen aan Stempel, Inkt & Papier?

  1. Wanneer je bij één van ons in een kalendermaand voor minimaal € 50 Stampin’ Up! producten bestelt, krijg je de maand daarop gratis toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook groep. 
  2. Wanneer je één van onze directe teamleden bent krijg je iedere maand automatisch toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep. Meer informatie over het Stampin’ Up! starterspakket vind je op onze websites.
  3. Wanneer je geen klant of direct teamlid van ons bent dan kun toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep krijgen door € 15 te betalen. Wil je van deze optie gebruik maken, mail dan naar een van ons om je aan te melden:

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je.
Bestellen kan via mijn online webshop. Hier heb ik alle gebruikte producten voor je op een rijtje gezet. Heb je al een product dan haal je heel simpel het vinkje weg en plaats je het in je winkelmand. Vergeet de “Hostesscode” niet in te vullen want je ontvangt bij een bestelling van minimaal €60,- een van de GRATIS maandproducten. Deze vind je in de rechterkolom van mijn website.
Mailen kan ook. het gratis product vervalt maar bij een bestelling van minimaal €60,- betaal je geen verzendkosten. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

Product List
Cloud Punch
[157749]
€ 22,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

One comment

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)