Structuur & Textuur – Feel Good Stampin’ Bloghop

Hoi en welkom op mijn blog. Vandaag staat er weer een bloghop centraal van het designteam van Feel Good Stampin’ met iedere maand een ander thema. Deze maand staat in het teken van structuur & textuur.

Het Feel Good Stampin’ Designteam is een groep van Nederlandse Stampin’ Up! Demonstrators die samenwerken om de lezers/bezoekers van onze blogs te inspireren en hen met onze Stampin’ Up! projecten een goed (Feel Good) gevoel te geven. Iedere 2e donderdag van de maand hoppen we om 19.30 uur ‘s avonds met thema’s die een ‘Feel Good vibe’ hebben.

Tevens geven we onze lezers/bezoekers een projectbeschrijving (geschreven/foto tutorial of instructie video) over het door ons gemaakte project. Zo willen we proberen om het Feel Good gevoel dat wij hebben bij het maken van projecten en het werken met Stampin’ Up! producten zoveel mogelijk door te geven.

Een breed thema waarin we project(en) met veel texturen, laagjes en/of een bepaalde structuur zullen laten zien. Dit is mijn project. Een tag album gemaakt met diverse stencil technieken.


Een paar jaar geleden heb ik tijdens een scrapweekend een hele leuke mixed mediaworkshop gevolgd van Femke Kokke. Voor mij de eerste keer dat ik de teugels moest loslaten en mijn gevoel moest volgen om met inkten, embossingpaste en stempels aan de slag moest gaan. HEEL ENG, dat kan ik je wel vertellen. Maar ik ben na deze workshop verder gegaan met experimenteren en ging het steeds leuker vinden.

Hierin heb ik de vertaalslag gemaakt naar Stampin’ Up! Ik ben aan de slag gegaan met stencils, inkten, blendingbrushes, stempels, stansen, noem maar op. Heerlijk kliederen. Hieronder vind je een projectbeschrijving van het bewerken van mijn Tags. Maar wil je het eerst eens uitproberen, alvorens je de producten aanschaft? Boek dan een van mijn stempelmiddagen/avonden. Hou deze week mijn blog of mijn facebookpagina in de gaten want eind maart staat dit “kliederen” op de planning. 🙂

Benieuwd naar wat de rest van het team heeft gemaakt met dit thema? Klik dan op de blauwe knop en kies de volgende op de lijst. Zo hop je van het ene blog naar het andere. Veel plezier!!

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je.
Bestellen kan via mijn online webshop. Hier heb ik alle gebruikte producten voor je op een rijtje gezet. Heb je al een product dan haal je heel simpel het vinkje weg en plaats je het in je winkelmand. Vergeet de “Hostesscode” niet in te vullen want je ontvangt bij een bestelling van minimaal €60,- een van de GRATIS maandproducten. Deze vind je in de rechterkolom van mijn website.
Mailen kan ook. het gratis product vervalt maar bij een bestelling van minimaal €60,- betaal je geen verzendkosten. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

3 comments

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)