Take me out to the ballgame – Stempel, Inkt & Papier bloghop

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met als thema “One Sheet Wonder”.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van drie Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand thema centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma op Facebook. Kijk onder het kopje ” Wie zijn wij?”. 

Deze ‘Live’ workshops zijn verdeeld over de maand (1 per week) en vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Het uitzendschema staat in de Facebook groep. Op die manier kun je zelf bepalen of je live mee doet of de workshop later bekijkt. 

Ook als je geen Facebook hebt kun je gebruik maken van het ‘Live’ workshop programma van Stempel, Inkt & Papier. Jij krijgt dan de linken van de video’s per mail toegestuurd op de zondag van die week.

We hebben dit programma liefdevol geadopteerd van de dames van het ‘Crafty Carrot Collective’ en zijn erg blij dat zij ons steunen bij dit initiatief! Daarbij heb ik een hyperlink gemaakt naar hun website: http://craftycarrotcollective.blogspot.com

Ik heb dit keer de GEWELDIGE suite “Sports Fan” uit de kast getrokken. Zelf ben ik fan van honkbal en softbal. Ook omdat ik in mijn jonge jaren softbal heb gespeeld. Dus toen deze lijn uitkwam stond hij meteen op mijn lijstje.

De suite bestaat uit een stempelset met leuke diverse stempels om een project te maken met voor de favoriete man(en) in je leven of verjaardagen. Zelf zie ik er heel veel in om een scraplayout te maken van enkele foto’s die ik nog heb als softbalster. 🙂

Ik merk wel dat een aantal van mijn klanten meer zien in de stansenset. met name omdat er grote en kleine tickets uit kan halen. Erg veelzijdig dus!

Dit zie je ook terugkomen in mijn voorbeeldkaart. Echter heb ik meer gebruik gemaakt van het designer series papier waar deze diverse tickets ook in terugkomen. Door het te plaatsen in diverse lagen krijg je een heel speels effect. Verder heb ik het afgemaakt met een paar sterren (resin stars). achterop de sterren zit al een lijmlaag dus erg makkelijk te plaatsen op je project zonder te knoeien met lijm. 🙂

De suite staat in je mini catalogus die nog tot 30 juni ’22 geldig is.

Ben je benieuwd naar wat Lotte en Danielle hebben gemaakt in het thema “Mannen”. Klik dan hieronder op de blauwe button.

Hoe kun je deelnemen aan Stempel, Inkt & Papier?

  1. Wanneer je bij één van ons in een kalendermaand voor minimaal € 50 Stampin’ Up! producten bestelt, krijg je de maand daarop gratis toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook groep. 
  2. Wanneer je één van onze directe teamleden bent krijg je iedere maand automatisch toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep. Meer informatie over het Stampin’ Up! starterspakket vind je op onze websites.
  3. Wanneer je geen klant of direct teamlid van ons bent dan kun toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep krijgen door € 15 te betalen. Wil je van deze optie gebruik maken, mail dan naar een van ons om je aan te melden:

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je.
Bestellen kan via mijn online webshop. Hier heb ik alle gebruikte producten voor je op een rijtje gezet. Heb je al een product dan haal je heel simpel het vinkje weg en plaats je het in je winkelmand. Vergeet de “Hostesscode” niet in te vullen want je ontvangt bij een bestelling van minimaal €60,- een van de GRATIS maandproducten. Deze vind je in de rechterkolom van mijn website.
Mailen kan ook. het gratis product vervalt maar bij een bestelling van minimaal €60,- betaal je geen verzendkosten. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

2 comments

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.