Cup of tea – Stempel, Inkt & Papier bloghop

Hoi en welkom bij de bloghop van Stempel, Inkt & Papier designteam. Vandaag weer nieuwe inspiratie met als thema “One Sheet Wonder”.

Stempel, Inkt & Papier is een creatief initiatief van drie Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices die elke maand thema centraal zetten in een ‘Live’ workshop programma op Facebook. Kijk onder het kopje ” Wie zijn wij?”. 

Deze ‘Live’ workshops zijn verdeeld over de maand (1 per week) en vinden plaats op verschillende dagen en tijden. Het uitzendschema staat in de Facebook groep. Op die manier kun je zelf bepalen of je live mee doet of de workshop later bekijkt. 

Ook als je geen Facebook hebt kun je gebruik maken van het ‘Live’ workshop programma van Stempel, Inkt & Papier. Jij krijgt dan de linken van de video’s per mail toegestuurd op de zondag van die week.

We hebben dit programma liefdevol geadopteerd van de dames van het ‘Crafty Carrot Collective’ en zijn erg blij dat zij ons steunen bij dit initiatief! Daarbij heb ik een hyperlink gemaakt naar hun website: http://craftycarrotcollective.blogspot.com

De maand mei staat in het teken van de nieuwe jaar catalogus. Een prachtig boek gevuld met nieuwe producten maar ook een aantal terugkeerende producten. Zoals een aantal van jullie weten betekend dit ook weer een introductie van nieuwe kleuren. Deze heten In Colors. Elke 2 jaar worden deze kleuren vervangen met de op dit moment geldende trend kleuren. En dit jaar zijn dit:

Sweet Sorbet, Parakeet Party, Tahitian Tide, Starry Sky & Orchid Oasis. In onderstaand you tube filmpje komen ze alle 5 voorbij, inclusief alle bijbehorende producten.

Zijn de niet prachtig!! Stuk voor stuk prachtige kleuren. Een van de bijbehorende producten is een set kant en klare basiskaarten. En daar heb ik mijn voorbeeld meegemaakt.
Hieronder zie je de kleur Starry Sky in combinatie met de leuke bundel “Cup of Tea”. Mijn nieuwe favoriete stempelset! Zo veelzijdig. Ik heb deze set nu gebruikt zoals hij bedoeld is. Een kopje thee. Maar omdat je stempeltjes los zijn van elkaar kun je eindeloos combineren. Komende week laat ik je nog meer voorbeeldjes zien. Dus hou mijn blog/facebookpagina in de gaten.

Beschrijving:
– voorbedrukte kaart in de kleur Starry Sky.
– Mat basic white is 10 cm x 7 cm.
– Bladeren stempelen in de in color kleur groen: Parakeet Party
– bloemen stempelen in de kleur lila: Fresh Fresia
– Het theekopje is gestempeld op een designer series papier, ook uit deze leuke serie en uitgestanst met de bijpassende stansen. (zie hieronder)
– het citroentje en label zijn gestempeld in de kleur crushed curry en ook uitgestanst.

Ook Danielle en Lotte zijn met de In colors aan de slag gegaan. Klik gauw op de onderstaande knop om nog meer inspiratie op te doen.

Hoe kun je deelnemen aan Stempel, Inkt & Papier?

  1. Wanneer je bij één van ons in een kalendermaand voor minimaal € 50 Stampin’ Up! producten bestelt, krijg je de maand daarop gratis toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook groep. 
  2. Wanneer je één van onze directe teamleden bent krijg je iedere maand automatisch toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep. Meer informatie over het Stampin’ Up! starterspakket vind je op onze websites.
  3. Wanneer je geen klant of direct teamlid van ons bent dan kun toegang tot onze exclusieve Stempel, Inkt & Papier Facebook Groep krijgen door € 15 te betalen. Wil je van deze optie gebruik maken, mail dan naar een van ons om je aan te melden:

Wil je na het zien van dit blogbericht ook aan de slag met de mooie producten van Stampin’ Up? Ik verzorg graag een bestelling voor je.
Bestellen kan via mijn online webshop. Hier heb ik alle gebruikte producten voor je op een rijtje gezet. Heb je al een product dan haal je heel simpel het vinkje weg en plaats je het in je winkelmand. Vergeet de “Hostesscode” niet in te vullen want je ontvangt bij een bestelling van minimaal €60,- een van de GRATIS maandproducten. Deze vind je in de rechterkolom van mijn website.
Mailen kan ook. het gratis product vervalt maar bij een bestelling van minimaal €60,- betaal je geen verzendkosten. Op deze pagina heb ik alles voor je op een rijtje gezet mbt bestellen.

Heb je nog vragen? Mail mij. Ik help je graag.

Lieve stempelgroetjes,

Sandra 🙂

Stempel workshops:

Workshoppakket voor thuis:

2 comments

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.