Onze Mad Tea Party

 

1Vorige week zaterdag 9 januari was het eindelijk zover. Onze Mad Tea Party ging van start. De start van een nieuwe seizoenscatalogus en de Sale-a-Bration!! En dat moet natuurlijk gevierd worden.

Deze catalogus staat vol met verjaardagsitems en ook een geweldig leuk theesetje (a nice cuppa) en samen met de ballonnen op de voorkant. Dit was ons uitgangspunt voor de party. Mijn dochter is ondertussen ook jarig geweest en voor wilde haar laatste kinderfeestje een thema hebben. Alice in Wonderland slaapfeestje. En voilà! Ons thema voor de Stampin’ Up! party was ook geboren. Twee vliegen in een klap slaan noemen ze dat. Met mijn eigen dametjes ging ik aan de slag voor een wegwijzer en de leuke gele toeter eendjes. De Kolderkat werd besteld want dat wordt na het feestje een knuffel voor de jongste. 😉

Hilde had ondertussen een idee voor een soort marktkraampje. Ook leuk voor de High Teaparty’s in het cafe. Dus zo gingen wij heerlijk aan de slag.IMG_5594

IMG_5593

panoramafoto is iets vervormd maar zo krijg je wel een volledig overzicht van alle dames. 🙂

Op internet zagen wij een ontzetten leuk mapje van Crafty Caroline (ook een Pinkie, maar UK) en deze hebben wij omgebouwd tot een formaat van de notecards. En natuurlijk aangekleed met de complete set van de Party Wishes die aan het begin van de catalogus staan. Maar onze theekopjes wilden wij er natuurlijk ook in meenemen.2

De deelneemster maakten ieder een mapje met 4 kaarten en enveloppen. 2 met de party wishes en 2 met de A nice cuppa. Omdat we 35 dames die dag zouden ontvangen hebben wij ons team gevraagd om extra ondersteuning. En zij namen de extra sets, inkten en clearblocken mee. Lief he. Ik ben erg blij met mijn team. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten, ze zijn stuk voor stuk kanjer! Dank je wel dames!! Dat mag ook wel eens gezegd worden.Alles voor een gezellige dag was er. Alleen de deelneemsters nog. 1 voor 1 kwamen deze binnendruppelen. En wat een gekwebbel want iedereen was enorm enthousiast over alle nieuwe spulletjes. Hilde en ik hadden ons best gedaan om veel voorbeelden te maken. En dat werd gewaardeerd.

 

3

Om 10:00 uur gingen wij van start. Het was wel een geren hoor want ondanks dat je alles voorbereid merk je toch dat er soms dingen niet goed gaan naar je gevoel. We kwamen hier en daar toch nog iets tekort. Maar onder de tafels werd druk heen en weer geruild en na afloop waren de dames tevreden en vonden het een ontzettend leuke en gezellige workshop!! En dat is precies wat wij willen.

Na afloop hebben Hilde en ik de dag nog eens nagelopen. Geëvalueerd om het de volgende keer nog beter neer te zetten. Want we zijn en blijven toch een beetje perfectionistisch. 😉

Hieronder vind je een dia’s van enkele foto’s die met name door de deelneemsters gemaakt zijn. (zelf kwam ik er amper aan toe)

 

Het mapje die we deze dag hebben gemaakt is ook heel goed te maken tijdens een thuisparty! iets anders maken kan ook hoor! Wil je zelf een keer gastvrouw zijn en profiteren van alle extraatjes die Stampin’ Up! geeft bij een gekwalificeerde party (€200) neem dan contact met mij op, dan bespreken wij samen de mogelijkheden.  Een thuisparty kan eventueel ook in het cafe gegeven worden. Hiervoor zijn minimaal 10 personen voor nodig. Deze party geef ik samen met Hilde. 🙂

Kijk voor de leuke extraatjes op mijn vorige blogpost over de Sale A Bration.

fijne maandag

Groetjes,

Sandra Korten 🙂

[easymedia-gallery med=”574″ filter=”1″]

2 comments

  1. Monique says:

    Het was een SUper de luxe party!!!!!!
    Volgende party ben ik terug van de partij hoor!
    Dikke duim voor Hilde en jij!!!!!!
    Groetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.