De Retired Lijst

Daar is hij dan. De retired lijst. Alle producten die niet meegaan naar de nieuwe catalogus staan hierop. Inclusief de bundels. Enkele van de bundel producten gaan wel mee maar zullen niet meer als bundel aangeboden worden. Dus profiteer nu nog van de 15% korting die je op bundels krijgt.

MainAd_retired2016_OLO_Apr1816_SPUK

Klik op het plaatje om direct naar de website te gaan of klik op onderstaand plaatje om alleen de lijst te zien.

Ik zei het al in een eerdere blogpost van vandaag. Per 1 juni gaat de nieuwe jaarcatalogus in. Er gaan producten mee naar de nieuwe catalogus maar er gaan er ook een groot aantal verdwijnen. Wat ik weet van voorgaande jaren is dat alle producten van de In Colors 2014-2016 als eerste uitverkocht zijn.

Ik kreeg net een paar kleine wijzigingen binnen van Stampin’ Up! mbt de Retired lijst: 

  • De producten uit de jaarcatalogus  staan met KORTING  op de lijst.
  • De producten uit de Lente/zomer catalogus staan met de gewone prijs op de lijst.
  • Tevens is het OP = OP!!
  • Ook de Weekly Deals kunnen meebesteld worden. Deze zijn tot morgen geldig.
  • En natuurlijk kunnen de rest van de producten die wel meegaan ook mee besteld worden.

Ik zal deze avond zal ik regelt een bestelling naar Stampin’ Up! plaatsen. Want ik wil natuurlijk niet dat jullie misgrijpen. Je kunt ook zelf een bestelling plaatsen via mijn webwinkel. De betaling is dan via je credit card. Ook moet je een account aanmaken. Geef hierin aan dat ik je demonstratrice ben. Zo kan ik je ook een kleinigheidje sturen als bedanktje. 🙂

Watercolor Words

Ik ga tevens deze stempelset verloten!! Voor iedere order vanaf €30,- geplaatst tussen vandaag 18 april en 15 mei, zal je naam in een kom gaan waarna ik op 16 mei een naam zal trekken als winnaar. Dus bij meerder bestellingen komt je naam meerdere keren in de kom. Meer kans om deze set te winnen. (Deze loting is ook voor mijn Belgische klanten)

Geef duidelijk aan welk product je wilt incl productnummer en met de set of je clearmount of hout wilt hebben. Is je totale bestelling boven de €50,- zijn de verzendkosten voor mijn rekening.

Verzending is altijd binnen Nederland. Voor mijn Belgische dames.  Ik kan de bestelling naar het dichtstbij zijnde Nederlands adres of Kialapunt aan de grens versturen of gezellig ophalen bij mij thuis. Koffie/thee staat altijd klaar. 🙂

 

VERGEET OOK DEZE NIET.

Jullie hebben het waarschijlijk al gezien op de site maar de Weekly Deals gaan verdwijnen. Hiervoor in de plaats komt er eens in de paar maanden een nieuwe aanbieiding voor in de plaats. Hoe dit er precies uit gaat zien en of dit op een vast tijdstip is weet ik niet. Maar zodra ik meer weet laat ik het jullie natuurijk ook weten. 🙂 Woendag 19 april is de allerlaatste dag.
Tip: Staat er een stempelset op die je nog op je lijstje hebt staan als b.v. een bundel. Schaf hem dan nu aan als bundel want zoals je misschien nog weet van vorig jaar kan dat in de nieuwe catalogus anders zijn. Of nog erger…. Je set gaat niet door naar 2016-2017.
Ik gooi er vandaag meerder orders uit ivm het uitkomen van de retired lijst vanavond. Dus heb je nog een bestelling. Mail/ bel mij dan.

Sandra Korten

tel/whatapp: 00 31 (0) 6 410 48 662

mail: korten@ziggo.nl

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat. Dank je wel alvast, Sandra :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.