SALE A BRATION


Het feestje van het jaar is begonnen. Sale A Bration. Wat betekent dat voor jou? Hieronder leg ik het graag voor je uit.

Tijdens Sale A Bration krijg je bij iedere €60,- die jij besteed aan een bestelling een gratis product die je kunt uitkiezen uit de speciale Sale A Bration folder. In de menubalk rechts staat de online folder. Bij €120,- mag je 2 producten uitkiezen, enz…. en dit kan onbeperkt oplopen.
Bij sommige producten zie je een icoontje staan met €120,-. Dit houdt in dat je het product gratis krijgt bij een besteding van minimaal €120,-

Om het feestje nog leuker te maken zijn er bij mij GEEN VERZENDKOSTEN* tijdens de Sale A Bration Periode . (*binnen NL en vanaf een bestelling van €60,- )


Stampin’ Up! party geven

Een feestje geven is leuk toch? En een feestje geven met je favoriete Stampin’ Up! producten helemaal!! En nu is het de periode om een stempelfeestje te geven! Want als gastvrouw ontvang je bij een gekwalificeerde party (verkoop van €375,-) een gratis stempelset “Little Ladybug” + een percentage van je partysales* om extra’s aan te schaffen (zie schema hieronder).

Stempelfeestje thuis of op een locatie geven? Neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden. mail: korten@ziggo.nl of telefoonnummer: 06 41048662


Schaf nu het starterspakket aan en ontvang:

Betaal €129,- en zoek voor €175,- aan producten naar keuze uit. En hierbij houdt het niet op.

 • een gratis minipapiersnijder;
 • een proefpakket dessinpapier (15×15 cm);
 • Gratis stempelset naar keuze*
  (*uitgezonderd hoststempelsets/Sale A Bration stempelsets.)
 • Gratis verzending van je starterspakket.

Door deze extra’s verdien je de €129,- bijna weer terug en heb jij voor heel weinig, heel veel Stampin’ Up! spulletjes!! Een echte aanrader dus. 

Er zitten geen verborgen wurgcontracten aan het instappen. Want na 3 maanden stap je gewoon weer uit. Klik hier en lees de voorwaarden. Als je wilt aanblijven om van de kortingen te blijven profiteren, dan is de voorwaarde dat je elke 3 maanden een “omzet” van €371,06 (300CSV) te halen. Workshops zijn niet verplicht om te geven. Hieronder heb ik nog een paar extra leuke voordelen op een rijtje gezet. Mocht het je duizelen en heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op. Ik leg het je graag vrijblijvend aan je uit. 🙂

 • Je krijgt minimaal 20% korting op je volgende bestellingen.
 • Je komt in een heel gezellig en creatief  team genaamd “Sparkling Hearts”. Of je nu als hobby demo of als zakelijke demo start, dat maakt niets uit. Ik zal je bijstaan voor raad en daad.
 • Je bepaald zelf of je party’s en workshops gaat verzorgen. Is niet verplicht. Extra inkomsten als je wel party’s of workshops gaat verzorgen. Je beheert dus je eigen agenda.
 • Je kunt Stampin’ Up! bijeenkomsten bijwonen, lid worden van de speciale facebookgroepen waarin een ieder zijn/haar creaties toont, raad en daad geeft.
 • Al met al een gezellige community om deel van uit te maken. 

Wil je na al dit, je direct aanmelden als (hobby)demonstratrice, klik dan op het plaatje om je gezellig bij mijn team aan te sluiten.

klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Tot horens!!
Sandra Korten 🙂
mail: korten@ziggo.nl

%d bloggers liken dit: