Hostesscode uitleg

Om jou als klant te bedanken dat je via mijn webshop een bestelling plaatst krijg je van mij bij een bestelling van minimaal €60,- een gratis bedankje bij gebruik van de hostesscode. Dit is elke maand een ander product. Aan de rechterzijde van mijn website staat de code van de maand.

Let er wel op dat als je bestelling meer dan €200,- bedraagt je geen hostesscode nodig hebt. Je krijgt namelijk Stampin’ Rewards. Dit wordt automatisch in de webshop aangegeven.

Ik heb hieronder een paar screenshots gemaakt waar je deze code kunt invullen.

Klik op de link om naar mijn webshop te gaan. Het kan zijn dat je rechtsboven zie je Groot Brittannie ziet staan. Verander deze naar Nederland en je krijgt de € prijzen te zien bij je producten. Leest toch iets makkelijker. 🙂 Heb je nog geen account, maak deze dan eerst aan.

Nu kun je bestellen.
In de webshop kun je met een PayPal of creditcard betalen. Met PayPal betaal je heel makkelijk en veilig via je eigen bankrekening. Kijk op de site voor meer informatie. Met je creditcards betalen is ook een optie. Dit kan ook met een pre paid creditcard. Via deze prepaid kaart kun je zelf het bedrag wat je wilt besteden storten. Geen gedoe met je rekening en rente. Ontzettend makkelijk in gebruik.

Zodra je alles in je mandje hebt geplaatst, ga je naar “Shopping basket” daar zie je onderaan een vakje met “Hostesscode” staan. Vul deze in en druk op Apply. En ga verder naar check out. Hier kom je in de betaalomgeving.

Ik hoop dat alles een beetje duidelijk is. Heb je vragen stuur mij dan een mailtje. korten@ziggo.nl

%d bloggers liken dit: