Sandra

cropped-1441291_10203477409802544_721214145_n-1.jpgHallo en welkom op mijn website.
Mijn naam is Sandra Korten en ik ben woonachtig in Etten-Leur (Noord-Brabant)

Ik ben van huis uit ben ik scrapper. Nadat de zoveelste frustratie van het achterlopen met het verwerken van mijn foto’s ben ik een aantal jaar geleden overgestapt op Project Life. De simpele vorm van Scrapbooking. Mijn #1 passie!! Rond deze tijd merkt ik dat ik stempelen erg leuk vond. En zeker om er zelf Project Life kaartjes mee te maken.

In oktober 2013 kocht ik het starterspakket van Stampin’ Up!. Waarom? Voor demonstratrice voordelen. Wie wil dat nu niet!! Standaard 20% korting op je hobbyspulletjes.

Na een jaar demoschap ben ik overgestapt op het geven van stempelparty’s en workshops. Nooit gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden om te doen. Nieuwe mensen ontmoeten. Zien hoe enthousiast iemand is als zij een eerste stempelafdruk maakt of een kaartje maakt. Geweldig!!!

Ik verzorg nu gezellige creatieve stempelparty’s en workshops met de producten van Stampin’ Up! Voor jong en oud. Beginneling of gevordere stempelaar of knutselaar? Maakt niet uit. Als je een party boekt bespreken we samen de mogelijkheden. We gaan aan de slag met de producten van Stampin’ Up! dit kan in de vorm van kaarten maken, Home Decor, scrapbookpagina’s, enz. En niet te vergeten Project Life!! Hierin verzorg ik ook party’s, PL dagen waarin een ieder kan deelnemen waarin het niet verplicht is om Stampin’ Up! producten te hebben. Ik ben PLler in hart en nieren en gebruikt alle merken door elkaar en omdat ik toevallig Stampin’ Up demo ben heb ik het geluk de Project Life producten van SU te kunnen gebruiken.

Op mijn facebook, blog en Pinterest vind je al mijn creaties. Verder verstuur ik regelmatig nieuwsbrieven om een ieder die dat wil, op de hoogte te houden van nieuwe workshops/partydata en natuurlijk nieuwe producten van Stampin’ Up!

Heb je vragen, een party boeken of een bestelling plaatsen, neem gerust contact met mij op. 🙂
groetjes,
Sandra 🙂
Tel/ whatsapp: 06-41048662
mail:korten@ziggo.nl

%d bloggers liken dit: