Catalogus

Hieronder vind u de verschillende lopende catalogi van Stampin’ Up.

Hieronder staan de online catalogi, maar wil je de papieren versie in huis hebben om alle prachtige producten en voorbeelden beter te zien? Neem dan contact met mij op. Tegen verzendkosten (€4,50 jaarcatalogus of € 2,92 minicatalogus) stuur ik deze graag naar je op.  Afhalen bij mij thuis in Etten-Leur kan natuurlijk ook. Bestel je daarna bij mij dan ontvang je de verzendkosten met je bestelling terug. 🙂

Opties om te bestellen:

  • Bestellen van de producten kan via de webshop. Helaas alleen nog met een credit card. Dit kan ook met een pre-paid credit card.
  • Bestellen kan ook via de mail en dan d.m.v. een tikkie/ bankoverschrijving of via PayPal betalen.
  • Belgische klanten zijn ook van harte welkom. Voorwaarde alleen is dat je de bestelling of bij mij thuis ophaalt of laten bezorgen bij een PostNL/DHL of Kialapunt dicht bij de Belgische grens.
  •  Natuurlijk kun je ook een persoonlijke afspraak maken om gezellig bij mij langs te komen om je bestelling door te geven. We voeren deze samen in en ik kan je tegelijkertijd advies geven, mocht je dat willen.

Heb je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Veel kijkplezier!

groetjes,
Sandra 🙂
Mail: korten@ziggo.nl

Hieronder vind je de online versies van de jaarcatalogus en rechts de mini catalogus speciaal voor de beginnende stempelaar.

online versie

%d bloggers liken dit: