Catalogus

Hieronder vind u de verschillende lopende catalogi van Stampin’ Up. Deze versies zijn online maar wil je de papieren versie in huis hebben om alle prachtige producten en voorbeelden beter te zien? Neem dan contact met mij op. Tegen verzendkosten (€4,50 jaarcatalogus of € 3,84 minicatalogus) stuur ik deze graag naar je op.  Afhalen bij mij thuis in Etten-Leur kan natuurlijk ook. Bestel je daarna bij mij dan ontvang je de verzendkosten met je bestelling terug. 🙂

Er is een jaarcatalogus. De naam doet het al vermoeden. De producten in deze catalogus zijn het gehele jaar verkrijgbaar.

Er komt 2x per jaar een mini catalogus uit. Deze bevat alle seizoensproducten, denk dan aan de herfst, kerst en pasen gerelateerde producten. Deze zijn slechts voor een beperkte tijd verkrijgbaar.

Op dit moment zijn er 18 stempelset die vertaald zijn naar het Nederlands.
Wil je zien welke dit zijn. Klik dan op de link om deze te zien in mijn webwinkel. Deze link brengt je direct naar alle stempels. Daar kun je kiezen in welke taal je de stempels wilt zien. Klik op Nederlands en voilà!

Alle catalogi zijn voorzien van prachtige voorbeelden die je met de producten kunt maken. Heb je iets gezien en weet je niet welke producten er zijn gebruikt. Ik help je graag verder. 🙂

Begin je net met stempelen? Dan help ik je graag met advies.
Heb je nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

Veel kijkplezier!

groetjes,
Sandra 🙂
Mail: korten@ziggo.nl

Opties om te bestellen:

  • Bestellen van de producten kan via de webshop. Betaling kan via PayPal en Credit Card. Dit kan ook met een pre-paid Credit Card.
  • Bestellen kan ook via de mail en dan d.m.v. een tikkie/ bankoverschrijving of via PayPal betalen.
  • Belgische klanten zijn ook van harte welkom. Voorwaarde alleen is dat je de bestelling of bij mij thuis ophaalt of laten bezorgen bij een PostNL/DHL of Kialapunt dicht bij de Belgische grens.
  •  Natuurlijk kun je ook een persoonlijke afspraak maken om gezellig bij mij langs te komen om je bestelling door te geven. We voeren deze samen in en ik kan je tegelijkertijd advies geven, mocht je dat willen.

Klik op het plaatje om de online versies te bekijken.
Wil je graag een originele exemplaar? Dat kan. Ik verstuur deze graag, tegen verzendkosten, naar je toe.

%d bloggers liken dit: