Starterspakket aanschaffen met korting

Vind je de producten van Stampin’ Up! ook zo leuk? En zou je ze wel voor iets goedkoper willen aanschaffen? Profiteer dan van de voordelen!  

Kies producten uit ter waarde van €175,- en betaal er slechts €129,- voor!! Je kunt je starterspakket zelf samenstellen vanuit de lopende Stampin’ Up! catalogi. En het mooie is dat het gratis naar je wordt verstuurd. Deze actie is het gehele jaar geldig.


Kleine uitleg over het starterspakket:
Bij het aanschaffen van je starterspakket krijg je de titel “onafhankelijk stampin’ up! demonstratrice” maar til daar niet te zwaar aan.  Hobby demonstratrice omdat je een leuke korting wilt hebben op je Stampin’ Up! spulletjes of van je hobby je werk maken en een extraatje bijverdienen.  Het kan allemaal. Kies waar je je zelf het fijnst bij voelt.

  • Je krijgt minimaal 20% korting op je volgende bestellingen.
  • Je komt in een heel gezellig en creatief  team terecht. Of je nu als hobby demo of als zakelijke demo start, dat maakt niets uit. Ik zal je bijstaan voor raad en daad.
  • Je bepaald zelf of je party’s en workshops gaat verzorgen. Is niet verplicht. Extra inkomsten als je wel party’s of workshops gaat verzorgen. Je beheert dus je eigen agenda.
  • Je kunt de gezellige Stampin’ Up! bijeenkomsten bijwonen, lid worden van de speciale facebookgroepen waarin een ieder zijn/haar creaties toont, raad en daad geeft.
  • Al met al een gezellige community om deel van uit te maken. 
klik op de afbeelding om je starterspakket te kopen.

Ik zelf ben begonnen omdat ik mijn Stampin’ Up! stempels goedkoper wilde aanschaffen. Echter ben ik besmet geraakt met het stempelvirus om vervolgens workshops en party’s te geven. Maar dat hoeft absoluut niet!!   Samen met mijn team met gezellige dames vinden we het heerlijk vinden om gezellig te stempelen met elkaar. En er zijn er een aantal die ook party’s geven voor een leuke bijverdienste. Alles kan!

Er zijn geen verborgen “wurgcontracten” na aanschaf van het starterspakket. Lukt het je niet om de kwartaalomzet van €371,06 (300 CVS) te halen om demonstratrice aan te blijven dan stap je gewoon weer uit. Klik hier en lees alle voorwaarden. Dit alles met behoudt van je aangeschafte producten. Als je wil blijven profiteren van de kortingen, dan is de voorwaarde dat je elke 3 maanden een “omzet” van €371,06 (300CSV) te halen.

Workshops zijn niet verplicht om te geven. Mocht het je duizelen en heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op. Ik leg het je graag vrijblijvend aan je uit.

 Ik verwelkom je graag in mijn gezellige team.
Hopelijk tot gauw! 

Groetjes,
Sandra Korten 🙂
Tel: 00 31 (0)6 410 48 662 (tot 21:00 uur, het kan zijn dat ik niet meteen opneem. Dit ivm met mijn reguliere werk. Spreek wat in en ik bel je terug. Of stuur een whatsappberichtje)
mail: korten@ziggo.nl

%d bloggers liken dit: