Starterspakket aanschaffen met korting

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 12.01.19_SAB_DEMOSHARE_JOIN_NL-2.jpg


Vind je de producten van Stampin’ Up! ook zo leuk? En zou je ze wel voor iets goedkoper willen aanschaffen? Profiteer dan van de voordelen!  

Actie die het hele jaar geldig is:

Schaf het starterspakket aan voor €129,- en je mag producten uitzoeken ter waarde van € 175,-. Maar tijdens de SALE A BRATION periode krijg je nog meer.

Actie tijdens Sale A Bration:

Betaal €129,- en zoek voor €175,- aan producten naar keuze uit. En hierbij houdt het niet op.

 • een gratis minipapiersnijder;
 • een proefpakket dessinpapier (15×15 cm);
 • Gratis stempelset naar keuze*
  (*uitgezonderd hoststempelsets/Sale A Bration stempelsets.)
 • Gratis verzending van je starterspakket.

Door deze extra’s verdien je de €129,- bijna weer terug en heb jij voor heel weinig, heel veel Stampin’ Up! spulletjes!! Een echte aanrader dus. 

Bij het aanschaffen van je starterspakket krijg je de titel “onafhankelijk stampin’ up! demonstratrice” maar til daar niet te zwaar aan.  Hobby demonstratrice omdat je een leuke korting wilt hebben op je Stampin’ Up! spulletjes of van je hobby je werk maken en een extraatje bijverdienen.  Het kan allemaal. Kies waar je je zelf het fijnst bij voelt. 

Ik zelf ben begonnen omdat ik mijn Stampin’ Up! stempels goedkoper wilde aanschaffen. Echter ben ik besmet geraakt met het stempelvirus om vervolgens workshops en party’s te geven. Maar dat hoeft absoluut niet!!   In mijn team zitten en aantal dames die het heerlijk vinden om gezellig te stempelen met elkaar. En er zijn er een aantal die ook party’s geven voor een leuke bijverdienste. Alles kan!

Dus kom ook gezellig ons team versterken! En lees hieronder de mogelijkheden en de voordelen!!Door deze extra’s verdien je de €129,- bijna weer terug en heb jij voor heel weinig, heel veel Stampin’ Up! spulletjes!! Een echte aanrader dus. 

Er zitten geen verborgen wurgcontracten aan het instappen. Want na 3 maanden stap je gewoon weer uit. Klik hier en lees de voorwaarden. Als je wilt aanblijven om van de kortingen te blijven profiteren, dan is de voorwaarde dat je elke 3 maanden een “omzet” van €371,06 (300CSV) te halen. Workshops zijn niet verplicht om te geven. Hieronder heb ik nog een paar extra leuke voordelen op een rijtje gezet. Mocht het je duizelen en heb je nog vragen, neem gerust contact met mij op. Ik leg het je graag vrijblijvend aan je uit. 🙂

 • Je krijgt minimaal 20% korting op je volgende bestellingen.
 • Je komt in een heel gezellig en creatief  team terecht. Of je nu als hobby demo of als zakelijke demo start, dat maakt niets uit. Ik zal je bijstaan voor raad en daad.
 • Je bepaald zelf of je party’s en workshops gaat verzorgen. Is niet verplicht. Extra inkomsten als je wel party’s of workshops gaat verzorgen. Je beheert dus je eigen agenda.
 • Je kunt de gezellige Stampin’ Up! bijeenkomsten bijwonen, lid worden van de speciale facebookgroepen waarin een ieder zijn/haar creaties toont, raad en daad geeft.
 • Al met al een gezellige community om deel van uit te maken. 

Heb ik je al enthousiast gemaakt? Of heb je nog vragen. Bel mij of mail mij?  Ik leg het je graag uit. Geen druk, alles is vrijblijvend. Ik wil wel dat je een goede beslissing neemt bij wie je eventueel instapt als demonstratrice.   Hopelijk tot gauw!  🙂  

Groetjes,
Sandra Korten 🙂
Tel: 00 31 (0)6 410 48 662 (tot 21:00 uur, het kan zijn dat ik niet meteen opneem. Dit ivm met mijn reguliere werk. Spreek wat in en ik bel je terug. Of stuur een whatsappberichtje)
mail: korten@ziggo.nl

klik op de afbeelding om direct naar het inschrijfformulier te gaan.

%d bloggers liken dit: