Bloghop -Home Decoratie

Hoi en welkom bij onze bloghop! Deze maand staat in het teken van Home Decoratie. Als het goed is hop je net van het blog van Leonie Geertsema. 

Vorige week, was weer het jaarlijkse Creative Stampin’ Weekend die ik samen met Danielle, Caroline en Hilde organiseerd. Op zondagochtend was het mijn beurt voor een “grote” workshop.

Dit homedecor gemaakt met de prachtige Petal Passion Suite. In deze workshop had ik 1 techniek en 1 opdracht verwerkt. (hadden ze niet in de gaten hoor)

Maak je scraps op. Met andere woorden. Maak je restjes papier op. Tijdens het weekend hadden de dames al met eerder met het designpapier en de memories & more kaartjes gewerkt. Er bleef  genoeg over om ook in mijn workshop te gebruiken. Ze kunnen er zelfs nog een aantal projecten met maken. :)

De 2de techniek was het inkleuren van design papier en de stempelafdrukjes met de Stampin’ Blends.  Het zwart-witte design papier van de Petal Passion suite is uitermater geschikt om in te kleuren. Zo geef je het net weer een andere look. Op zaterdag hadden we een technieken speeddate georganiseerd. 4 technieken. Telkens wisselde de dames van tafel en leerde wij ze weer een andere techniek. Ik had de Tarnished Foil Techniek. Zie eerdere blogpost. Maar bij Caroline mochten ze spelen met de Stampin’ Blends. Dus op zondag konden ze dit nog een keer herhalen.

Zoals je ziet is het grote vlak gestempeld met de mooie bloemen en ingekleurd met de Stampin’ Blends. Ik heb de bloemen heel lichtjes een blauwe een schaduw gegeven. Zo komen ze net wat meer naar voren. De tekst heb ik gewoon van Pinterest af geplukt en met de Alphabet stempelset gestempeld. 

De andere teksten die je ziet zijn van de Memories & More kaartjes. Wees niet bang om de kaartjes te knippen. Zo heb je er meer plezier van. 

De rest is gemaakt met de restjes die ik over had. 

Veel plezier met het hoppen! Het volgende blog is van Lotte!

 

Advertenties

5 comments

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.